Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Workshop producer

Een belevenis van Jolanda

Wat ga je beleven?

Heb jij er altijd al van gedroomd je eigen professionele remix of track te maken? Wil jij weten hoe David Guetta en Avicii het doen? Dat is deze belevenis precies wat jij zoekt! Binnen één dag leren echte producer professionals jou de fijne kneepjes van het vak, zodat je thuis ook kan remixen. In de studio kan je je eigen tekst inspreken of zelfs inzingen. Dit kan je op een bestaand nummer doen of je maakt zelf een geheel nieuwe elektronische track met een dikke beat! De keuze is aan jou waar je de focus op wilt leggen tijdens de cursus, maar laat het vooral duidelijk zijn: iedereen kan producer worden!

Deze belevenis kan in overleg met de aanbieder op verschillende niveaus gegeven worden, afhankelijk van je eigen ervaring. Het is niet meer nodig om te kunnen noten lezen of een instrument te kunnen bespelen. Als producer maak je met behulp van handige software je eigen muziek die je na afloop direct mee naar huis kan nemen.

Praktische informatie

  • Locatie: Gorinchem
  • Duur: 2,5 uur
  • Afspraak in overleg met aanbieder

Delen via Social Media:

Jolanda

DJ met hart en ziel die dag en nacht met haar passie bezig is!
Op haar twaalfde wist Jolanda het al: “ik word DJ”. In die tijd waren er nog geen vrouwelijke DJ’s, maar ze trok zich er niets van aan. Nu reist ze de hele wereld rond: van het Zomercarnaval in Rotterdam tot gigantische feesten voor tienduizenden mensen in Rio en van privéfeestjes voor Bill Gates en Prins Albert tot clubs in Dubai en Ibiza. Zelf is Jolanda begonnen als autodidact. Ze draaide overal waar ze maar kon optreden en haalde intussen haar HEAO opleiding. Er was toen nog niemand van wie je het DJ vak kon leren. En zoals veel mensen, die bevlogen van hun vak zijn, kwam ze dik tien jaar geleden op het idee om een DJ School te starten. Omdat ze het geweldig vindt om anderen het vak te leren. Binnen korte tijd kan je de DJ-basistechnieken leren. Ze heeft allerlei klanten: van de jongste 11-jarige vrouwelijke DJ Angel tot een 70-jarige muziekliefhebber. Maar, hoewel Jolanda daar liever niet over praat, ze leerde het vak ook aan de hele groten der aarde. En momenteel heeft ze bekende soapsterren of bijvoorbeeld de zoon van een bekende voetballer als klant. Ze produceert ook eigen dancemuziek, voor zichzelf of in opdracht van andere DJ’s. Of bijvoorbeeld voor bedrijven die hun eigen dancehit willen hebben.

Meer belevenissen van Jolanda

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Gorinchem

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?