Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Workshop in the spotlights!

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Wil je altijd al een keertje op het podium staan en de kick van het applaus ervaren? Zingen en dansen voor een echt publiek? Optreden tijdens een huwelijk van vrienden of tijdens een jubileum van een familielid? Alleen, met een vriend(in) of met een gezelschap? Dan moet je echt bij de ‘theaterdieren’ Carol en Annemie zijn.

Tijdens deze belevenis word je meegenomen in de wereld van het theater. Hoe het voelt om zelf eens op de planken in de spotlights te staan. Je gaat tijdens deze theaterdag ervaren wat het is om vol overgave te zingen, dansen en acteren. Door middel van een aantal laagdrempelige oefeningen en opdrachten word je meegenomen door alle drie de disciplines en werk je toe naar een korte eindproductie waarin alles samen komt.

Deze belevenis is voor iedereen die een warm plekje in zijn of haar hart heeft voor het theater, zonder dat je hiervoor ervaring, talent of enige voorkennis nodig hebt. Door samen te werken, te improviseren en zelf te creëren ontstaat er een dag met passie en plezier. Eventuele drempels die je eerst nog voelde, zullen aan het einde van deze dag zo goed als verdwenen zijn. Wie weet heb je na deze dag de danser, acteur of zanger in jezelf gevonden en wil je na deze dag vaker in de spotlights staan!

Praktische informatie

  • Locatie: Den Haag of op locatie
  • Duur: één dagdeel
  • Deze belevenis is inclusief (non alcoholische) drankjes
  • Datum in overleg met aanbieder
  • Prijs op aanvraag

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Den Haag

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?