Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Workshop VJ

Een belevenis van Jolanda

Wat ga je beleven?

Ken je die beelden achter een DJ of andere artiest? Vaak op een reusachtig scherm om van de muziek een show te maken? De VJ maakt die beelden mogelijk en bij deze belevenis krijg je de kans om een kijkje achter de schermen te nemen. Tijdens deze belevenis ga je aan de slag met professionele VJ apparatuur en onder de begeleiding van ervaren VJ´s  maak je zelf geweldig beeldmateriaal. Uiteraard kan je je muziekstijlvoorkeur doorgeven, zodat je visuals maakt op je favoriete nummer. Na afloop van deze belevenis heb je genoeg ervaring opgedaan om zelfstandig aan de slag te gaan als VJ.

VJ is de afkorting van video jockey of visual jockey. Een VJ is een artiest die de muzikale artiest zoals een DJ ondersteunt met bewegend beeldmateriaal. Bij deze belevenis maak je gebruik van de nieuwste apparatuur die professionele VJ´s ook gebruiken. Hierdoor ga je gemakkelijk aan de slag met het vakgebied van de VJ.

Praktische informatie

  • Locatie: Gorichem
  • Duur: 2,5 uur

Delen via Social Media:

Jolanda

DJ met hart en ziel die dag en nacht met haar passie bezig is!
Op haar twaalfde wist Jolanda het al: “ik word DJ”. In die tijd waren er nog geen vrouwelijke DJ’s, maar ze trok zich er niets van aan. Nu reist ze de hele wereld rond: van het Zomercarnaval in Rotterdam tot gigantische feesten voor tienduizenden mensen in Rio en van privéfeestjes voor Bill Gates en Prins Albert tot clubs in Dubai en Ibiza. Zelf is Jolanda begonnen als autodidact. Ze draaide overal waar ze maar kon optreden en haalde intussen haar HEAO opleiding. Er was toen nog niemand van wie je het DJ vak kon leren. En zoals veel mensen, die bevlogen van hun vak zijn, kwam ze dik tien jaar geleden op het idee om een DJ School te starten. Omdat ze het geweldig vindt om anderen het vak te leren. Binnen korte tijd kan je de DJ-basistechnieken leren. Ze heeft allerlei klanten: van de jongste 11-jarige vrouwelijke DJ Angel tot een 70-jarige muziekliefhebber. Maar, hoewel Jolanda daar liever niet over praat, ze leerde het vak ook aan de hele groten der aarde. En momenteel heeft ze bekende soapsterren of bijvoorbeeld de zoon van een bekende voetballer als klant. Ze produceert ook eigen dancemuziek, voor zichzelf of in opdracht van andere DJ’s. Of bijvoorbeeld voor bedrijven die hun eigen dancehit willen hebben.

Meer belevenissen van Jolanda

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Gorinchem

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?