Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.
Workshop worst maken
Een belevenis van
Wat ga je beleven?
Heb je je tijdens het bbqen wel eens afgevraagd wat je nu eigenlijk eet met een worst? Hoe het zit met de feiten en fabels rond de smaak en inhoud van worsten? Tijdens deze belevenis ga je zelf verse worst maken met behulp van Paul van Wild Vleesch. Hij leert je alles over de geschiedenis, bereiding en verpakking van worst. Verder weet je na deze belevenis alles wat een worstenmaker je te bieden heeft op het gebied van worsten. Van kennis en kunde over de Portkert vleesmolen tot de (biologische) varkensvlees basis voor een authentieke verse worst. Per persoon maak je zo’n 2 kilo verse worst.
Deze workshop vindt plaats in stadslandsbouwbedrijf ‘Uit Je Eigen Stad’. Behalve lekker eten gemaakt in een hout gestookte leert Paul je stapsgewijs alles over worsten maken. Tijdens de belevenis zijn er behalve het diner ook volop worstjes en andere vleeswaren om op te peuzelen zodat je met zowel een vol hoofd als een volle buik weer naar huis gaat. De belevenis wordt afgesloten met het bakken van de gemaakte verse worsten die je vervolgens meteen kan proeven onder het genot van een drankje. De zelfgemaakte verse worsten krijg je na afloop van de workshop mee naar huis.
Praktische informatie
- Locatie: ‘Uit Je Eigen Stad’, een stadslandbouwproject in Rotterdam of op eigen locatie
- Duur: 3 uur
- Exacte locatie en duur in overleg met aanbieder
- Inclusief (worstige) maaltijd door de chefs bereid in een hout gestookte oven
Reviews
Er zijn nog geen reviews.