Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Zangworkshop van Alma Nieto

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Heb je altijd al eens willen leren zingen? Heb je binnenkort een optreden maar kan je nog wel wat hulp gebruiken? Of wil je samen met vrienden, collega’s, familie gewoon lekker zingen? Ga dan samen aan de slag met Alma en ontdek je ‘verborgen’ zangtalent! Voor zowel ervaren als minder ervaren zangers een geweldige belevenis waarin Alma je bij de hand neemt in de wereld van zang.

Na afloop heb je antwoord op al je zing- en zangvragen zoals hoe je moeten zingen en de volgende dag ook nog normaal kan praten. Ook is het mogelijk om in de studie van Alma je zelf gezongen lied op te nemen zodat je onder de douche met jezelf kan meezingen.

Alma Nieto is al jarenlang een veel gevraagde zangeres in binnen- en buitenland. Zo zingt zij regelmatig voor het koninklijk huis, zong zij voor 250 miljoen TV kijkers tijdens de opening van de Cricket Games in India en zingt zij regelmatig Disney films in. Dé ideale vocalist om jou wegwijs te maken in de zangwereld.

Praktische informatie

  • Locatie: in overleg met aanbieder
  • Duur: 1,5 uur
  • Deze workshops duren maximaal 1,5 uur en kunnen door maximaal 10 personen tegelijk gevolgd worden. Eventuele opnamen zijn extra en in onderling overleg.
  • Reiskosten t/m 100 km zijn inbegrepen, voor extra kilometers wordt € 0,25 per kilometer gerekend.

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie naar keuze

Deze belevenis kan je boeken op een locatie naar keuze.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?