Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Amsterdam in het donker

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Een stad waar je letterlijk geen hand voor ogen ziet, een ervaring die je niet snel vergeet. Midden in de stad, binnen bij CtheCity, zijn alle kenmerken die Amsterdam zo uniek maken nagebouwd. Bij CtheCity wandel je door het Vondelpark en voel je het gras onder je voeten. Fiets over de Amsterdamse grachten en hoor het drukke verkeer. Loop langs het Red-Light district en ruik de verse vis op de Albert Cuyp markt. Durf jij de uitdaging aan?

In het stikdonker sta je er nooit alleen voor. Met begeleiding van onze experts in het donker ben je in goede handen tijdens jouw zintuiglijke verkenningstocht. Deze blinde gidsen nemen je mee in dit nieuwe avontuur. Met mooie verhalen, eigen ervaring en getrainde vaardigheden wijzen ze jou de weg in het donker.

In ongeveer een uur tijd zie je alle kenmerken die Amsterdam zo uniek maken. Ga samen met vrienden, familie, kennissen, collega’s of zakenrelaties deze uitdaging aan. Raak geïnspireerd door het unieke talent van onze medewerkers met een visuele beperking en ervaar hoe je zintuigen tot het uiterste geprikkeld worden.

Praktische informatie

  • Locatie: Amsterdam, Noord-Holland.
  • Duur: ongeveer 1 uur
  • Personen: 1 tot en met 8.

Belevenis video

Delen via Social Media:

1 beoordeling voor Amsterdam in het donker

  1. Myrthe

    Bijzondere ervaring, super leuk en erg interessant door de persoonlijke aandacht die de blinde/slechtziende gidsen je geven. Een absolute must-go voor een bijzonder uitje dat toch ook echt typisch Amsterdams is!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Amsterdam

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?