Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Amsterdam in het donker

Een belevenis van Bas

Wat ga je beleven?

Een stad waar je letterlijk geen hand voor ogen ziet, een ervaring die je niet snel vergeet. Midden in de stad, binnen bij CtheCity, zijn alle kenmerken die Amsterdam zo uniek maken nagebouwd. Bij CtheCity wandel je door het Vondelpark en voel je het gras onder je voeten. Fiets over de Amsterdamse grachten en hoor het drukke verkeer. Loop langs het Red-Light district en ruik de verse vis op de Albert Cuyp markt. Durf jij de uitdaging aan?

In het stikdonker sta je er nooit alleen voor. Met begeleiding van onze experts in het donker ben je in goede handen tijdens jouw zintuiglijke verkenningstocht. Deze blinde gidsen nemen je mee in dit nieuwe avontuur. Met mooie verhalen, eigen ervaring en getrainde vaardigheden wijzen ze jou de weg in het donker.

In ongeveer een uur tijd zie je alle kenmerken die Amsterdam zo uniek maken. Ga samen met vrienden, familie, kennissen, collega’s of zakenrelaties deze uitdaging aan. Raak geïnspireerd door het unieke talent van onze medewerkers met een visuele beperking en ervaar hoe je zintuigen tot het uiterste geprikkeld worden.

Praktische informatie

  • Locatie: Amsterdam, Noord-Holland.
  • Duur: ongeveer 1 uur
  • Personen: 1 tot en met 8.

Belevenis video

Delen via Social Media:

Bas

"Ctaste staat niet alleen voor een unieke beleving maar biedt ook een belangrijke kans voor talentvolle visueel beperkten!"
Acht jaar geleden zijn wij Ctaste gestart. Een initiatief dat een unieke kans voor ons is om echt een verschil te maken. Wij, Sandra en Bas, zijn dit familiebedrijf dan ook gestart om een onvergetelijke ervaring te bieden met uniek talent dat een unieke kans verdient. Samen met Sandra’s broer Richard en zijn vriendin Fon-Phoei is Ctaste uitgegroeid tot een social enterprise met 20.000 bezoekers per jaar en een gemiddelde van een 8,8 op service. Door het speciale talent van blinden en slechtzienden een kans te geven hebben wij gemerkt dat dit concept rijkelijk haar vruchten afwerpt. En daarom zijn wij ons nieuwe concept in het donker: CtheCity in augustus 2014 gestart! Hoge motivatie, inzet, service en plezier maken Ctaste en CtheCity tot bijzondere initiatieven in sociaal commercieel ondernemen. Wij geloven in talent. Uniek talent een kans geven om zich te ontplooien is een formule waar wij voor de volle 100% achter staan. Door sociaal commercieel te ondernemen creëren wij voor jou een onvergetelijke ervaring in het donker en bieden wij een bijzondere kans voor blinden en slechtzienden.

Meer belevenissen van Bas

1 beoordeling voor Amsterdam in het donker

  1. Myrthe

    Bijzondere ervaring, super leuk en erg interessant door de persoonlijke aandacht die de blinde/slechtziende gidsen je geven. Een absolute must-go voor een bijzonder uitje dat toch ook echt typisch Amsterdams is!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Amsterdam

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?