Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Blacklight fotoshoot

Een belevenis van Sjoerd

Wat ga je beleven?

Van 15 t/m 18 maart hebben doen we Blacklight shoots! Bij deze fotografie maak je gebruik van speciale blacklights, UV-bodypaint en overige UV-attributen.

Een bodyscapeshoot duurt 30 tot 60 minuten en kost €75,00 (normaal €195,00). Wil je een blacklightshoot dan zijn de kosten €125,00 euro (normaal €295,00) vanwege de extra tijd en materiaalkosten. De mooiste foto’s geven we een nabewerking en en sturen we je digitaal in hoge kwaliteit toe. We hebben ook prints op lusterpapier in de aanbieding op A3- tot A2-formaat.

Heb je interesse in deze shoot of vragen, stuur ons dan een bericht.

Praktische informatie

In het weekend van 8 t/m 10 december 2017 richten wij een bijzondere locatie in voor een Blacklight en bodyscape shoot. Voor de shoot zal op verschillende plekken in het gebouw het apparatuur al klaar staan, zodat we vrijwel meteen aan het werk kunnen.

Er is een speciale kamer waar je je rustig kunt voorbereiden voor de shoot. Wij nemen daar even met je door wat we gaan doen. We lopen alle mogelijkheden door en op basis daarvan kun je aangeven welke scenes je het mooist vindt om te doen. Vervolgens nemen wij ongeveer 45 tot maximaal 60 minuten de tijd voor de shoot. De fotografie wordt door Sjoerd gedaan en Vera assisteert.

Wij ontvangen jullie op de locatie in Kolderveen en niet bij onze studio in Meppel. Als je het terrein oprijdt dan zie je een trap die leidt naar een dubbele deur met de letters KiK er op. Je kunt voor de trap parkeren (achter onze auto, een Nissan Primera). Mocht je het niet kunnen vinden of wat later komen, laat het ons even weten via 1 van onze mobiele nummers.

Tips voor de shoot

Voor een fotoshoot is het belangrijk dat je kleding aantrekt die lekker beslist niet strak zit en waar je je prettig in voelt (een joggingpak is ideaal). Draag geen kleding die afdrukken op de huid achterlaat. Bij voorkeur draag je geen bh als je naar ons toe komt. Ook geen strakke slip, sokken of spijkerbroek dragen. Het kan soms een half tot heel uur duren voordat afdrukken verdwijnen.

Neem vooral ook iets mee wat je snel aan/uit kunt trekken tussen de verschillende scènes in. Denk aan een badjas die je lekker warm houdt en pantoffels/slippers waar je gemakkelijk in en uit kunt stappen. Wij zorgen zelf voor een fleecedeken.

Neem voor een bodyscape ook zelf je eigen make-up mee. Wij gaan zelf vaak voor de ‘naturel look’, maar een opvallende lipstick kan goed werken bij bepaalde scenes. Voor een blacklight shoot is make-up niet nodig. Een washandje en handdoek zijn wel handig om ter plekke alvast wat van de bodypaint te verwijderen.

Vergeet ook je haar niet. Voor deze stijl hoeft het niet opvallend mooi opgemaakt te zijn, maar het helpt als je zelf wat kunt stylen en variëren.

Hoge hakken ook meenemen. Die werken vaak ook goed bij staande poses.

Er zijn 2 bluetooth speakers zodat je je eigen playlist kunt afspelen tijdens de shoot

Thuis zou je alvast wat poses voor de spiegel kunnen uitproberen om te zien hoe dat er uit ziet.

De kosten voor de shoot bedragen €125,00. Wij vragen jullie om contant te betalen.

Wij leveren minimaal 10 bewerkte foto’s in hoge resolutie op. Wij hebben ook mooie manieren om de foto’s af te drukken of in een album op te leveren.

N.B. Wij gaan de foto’s niet online zetten. Mocht er iets tussen zitten wat een mooie aanvulling zou zijn op ons portfolio dan overleggen we dat met je. Wij raden het zelf ook af om foto’s online te plaatsen waarop je duidelijk kunt zien dat jij het bent.

Mogelijkheden

Voor de shoot nemen wij alle mogelijkheden met je door. Je kunt dan aangeven welke je graag zou willen doen. Enkele voorbeelden:

 

Belevenis video

Delen via Social Media:

Sjoerd

Mijn naam is Sjoerd Banga en ben oprichter van Banganimation en Studio 78a. Het contact met mensen vinden wij erg belangrijk, dit zie je terug in onze foto's. Wij leggen je vast zoals je écht bent en zoeken de grenzen op. Bij ons ben je verzekerd van bijzondere foto's, gemaakt met veel gevoel. Doordat er bij iedere fotoshoot weer opnieuw wordt nagedacht over bijzondere locaties, speciale concepten en nieuwe invalshoeken, zijn jouw foto's altijd uniek. “Geen standaard plaatjes maar ervaringen, buitengewoon in beeld gebracht.” Een fotoshoot is vooral ook een ervaring die je niet snel vergeet en daarom willen wij ook die met jou delen.

Meer belevenissen van Sjoerd

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Steenwijkerstraatweg 78A, Meppel, Nederland

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?