Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Teambuilding in het donker

Een belevenis van Bas

Wat ga je beleven?

Op zoek naar een unieke activiteit? Wil je samen met jouw collega’s, sportteam, vrijgezellenfeest en/of vrienden aan de slag om elkaar beter te leren kennen? Doe dan de teambuilding tour bij CtheCity. Uitdagend, verrassend en uniek! Tijdens deze belevenis zie je niks waardoor je opeens op je andere zintuigen moet vertrouwen. Met geluids-, geur- en tasteffecten zijn alle hoogtepunten van de stad Amsterdam nagebouwd. Met elkaar ga je op avontuur en voer je verschillende opdrachten uit. Deze teambuilding tour staat in het teken van elkaar op ludieke wijze beter te leren kennen.

De teambuilding tour zit bomvol spelelementen. Denk aan opdrachten zoals koop voor elkaar de juiste groente op de markt, wat is jullie gemeenschappelijke deler, bestel een drankje in het café, ontdek elkaars guilty pleasures en maak zelf een groepsfoto om de middag niet snel te vergeten! De CtheCity teambuilding tour staat garant voor een middag vol plezier, uitdaging en ontdekkingen!

Praktische informatie

  • Locatie: Amsterdam
  • Duur: 1,5 tot 2 uur
  • Inclusief drankje, verschillende teamspellen, gebruik kluisje en garderobe, begeleiding door blinde stadsgids en digitale infra-rood foto als aandenken.

Belevenis video

Delen via Social Media:

Bas

"Ctaste staat niet alleen voor een unieke beleving maar biedt ook een belangrijke kans voor talentvolle visueel beperkten!"
Acht jaar geleden zijn wij Ctaste gestart. Een initiatief dat een unieke kans voor ons is om echt een verschil te maken. Wij, Sandra en Bas, zijn dit familiebedrijf dan ook gestart om een onvergetelijke ervaring te bieden met uniek talent dat een unieke kans verdient. Samen met Sandra’s broer Richard en zijn vriendin Fon-Phoei is Ctaste uitgegroeid tot een social enterprise met 20.000 bezoekers per jaar en een gemiddelde van een 8,8 op service. Door het speciale talent van blinden en slechtzienden een kans te geven hebben wij gemerkt dat dit concept rijkelijk haar vruchten afwerpt. En daarom zijn wij ons nieuwe concept in het donker: CtheCity in augustus 2014 gestart! Hoge motivatie, inzet, service en plezier maken Ctaste en CtheCity tot bijzondere initiatieven in sociaal commercieel ondernemen. Wij geloven in talent. Uniek talent een kans geven om zich te ontplooien is een formule waar wij voor de volle 100% achter staan. Door sociaal commercieel te ondernemen creëren wij voor jou een onvergetelijke ervaring in het donker en bieden wij een bijzondere kans voor blinden en slechtzienden.

Meer belevenissen van Bas

1 beoordeling voor Teambuilding in het donker

  1. RomaSpie

    Het is een zeer goede ervaring, je krijgt een mooie indruk hoe het is om blind te zijn. Wat een impact dat heeft. Meer begrip. Een kleine impressie van het dagelijks leven wat wij (mensen die zien) als zo vanzelfsprekend ervaren, toch meer bij komt kijken. Echt een aanrader voor jong en oud, die openstaan voor andere levenservaringen. RomaSpie

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Amsterdam

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?