Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Burlesque workshop

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Feestelijke Burlesque workshop waar je leert teasen als Dita von Teese, poseren als een pin-up girl, en zo sexy zijn als Marilyn Monroe. Deze 2 uur durende, laagdrempelige workshop is puur voor het plezier van jou en je vriendinnen. Ontdek de Diva, Femme Fatale, Bad Girl of Comediënne in jezelf. Je leert om een burlesque alter ego te ontwikkelen, en ‘how to bump & grind’ (retro-verleidelijke heupbewegingen). Uiteindelijk maak je een korte Burlesque act die je aan elkaar op het podium laat zien.

D.m.v. humor en theatrale oefeningen leer je elkaar (en jezelf) weer iets beter kennen. De hoofdpersoon (vrijgezel, jarige) wordt extra in het zonnetje gezet, we vrolijken de boel met zijn allen op! Je viert je vrouwelijkheid EN de workshop geeft je zelfvertrouwen een boost! Zowel voor timide dames als voor uitbundige: de burlesque coach heeft voor iedereen een rolletje weggelegd.

(Quotes van workshop deelneemsters!): Deze workshop is; Verassend, uitdagend, prikkelend, bevrijdend, sexy, inspirerend, mooi, bekrachtigend, speels, verbindend, ontwapenend, leuk, sensueel, passievol, liefdevol, grensverleggend, grappig, humoristisch, …heerlijk lachen.

Tijdens deze burlesque workshop komt er geen bloot aan te pas (tenzij je dat wilt: we hebben ‘tepelkwastjes en professionele huidlijm ter beschikking) en gaat dan ook niet alleen om danspasjes en striptease, maar gebruikt het thema ‘burlesque’ voor een aantal leuke groeps- en solo oefeningen. Deze workshop is dus ook een perfecte aanvulling indien je al een andere burlesque wokshop gedaan zou hebben. De lerares is theater/drama docente, burlesque performer en comedienne en kan zich aan de groep aanpassen om zo het beste eruit te halen. Ze breekt het ijs al snel en verbindt de groep. De workshop gaat niet zo zeer over het teasen van een man, maar samen met je vriendinnen vier je je vrouwelijkheid. Lachen en plezier is troef!
Eventueel meenemen: showkleding, netkousen, korsetten, boa’s e.d. (Kleding waarin je je sexy voelt, zie de voorbeelden van andere groepen op de foto’s).. Wij leveren (lenen kosteloos) aantal grote verenwaaiers, handschoenen, hoeden, kanten paraplu’s e.d.

Al onze leraressen zijn van de ‘eerste lichting’ (neo) Burlesque starlets, zeer ervaren on stage EN als lerares/choreograaf/drama docente. Prettig in de omgang en kunnen zich ook goed aan de groep aanpassen.

Praktische informatie

  • Locatie: Amsterdam, Noord-Holland.
  • Duur: 2 uur.
  • Personen: 8 tot en met 40.
  • Prijs voor de 2 uur durende Burlesque Workshop is € 45,00 per persoon.
    inclusief glas Prosecco (o.i.d.), bittergarnituur en gebruik van verenwaaiers, handschoenen en accessoires.
  • Afname minimaal (t.w.v.) 8 personen – Kortingsregelingen voor groepen groter dan 15.
  • Passende kleding is vooral leuk voor als je foto’s zou maken en de extra sfeer. Maar met onze waaiers, handschoenen, hoeden etc kom je ook al een heel eind.

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Amsterdam

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?