Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

De Verhalencirkel

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Tijdens deze belevenis ga je op speelse manier in gesprek over levensvragen. Een hernieuwde kennismaking met elkaar met behulp van de Verhalencirkel. De verhalencirkel is ontworpen door Jacolien en is van oorsprong bedoeld voor gebruik in de palliatieve zorg. In de praktijk is het gebleken dat dit instrument ook bij uitstek geschikt is om op een speelse manier in gesprek te gaan met familie en vrienden. Het is een praktisch instrument waarmee je op een speelse manier in gesprek raakt over datgene wat belangrijk is in jouw leven.

De Verhalencirkel bestaat uit verschillende schijven. Door aan de schijven te draaien verschijnen er vragen. Het gebruik van de Verhalencirkel leidt tot bijzondere gesprekken. Er worden vragen gesteld die je gewoonlijk niet 1,2,3 zou stellen. ook al ken je elkaar heel goed. Goed om te weten dat je altijd kunt altijd kunt “passen” als een bepaalde vraag wordt gesteld. Per slot heb jij de regie en bepaal jij wat je met elkaar wilt delen. Deze workshop kan een verrijking zijn voor op een familiereunie. Jong en oud kunnen deelnemen.

De Verhalencirkel is winnaar van de Impact Jaarprijs 2016!

Praktische informatie

  • Locatie: het atelier van Jacolien in Maarssen en op iedere gewenste locatie
  • Duur: 1,5 uur
  • In groepjes van 3 tot 5 personen ga je met elkaar in gesprek met behulp van de Verhalencirkel.
  • Jacolien neemt de Verhalencirkels mee en laat zien wat je ermee kunt doen. Onder haar leiding zijn er verschillende gespreksrondes.
  • De Verhalencirkel is GEEN spel, er zijn geen spelregels en er zijn geen winnaars. De Verhalencirkel is bedoeld om op een speelse manier tot een goed gesprek te komen over datgene wat belangrijk is in jouw leven.
  • Ben je enthousiast over de Verhalencirkel, dan kun je deze na afloop aanschaffen (€ 37,50 per stuk)

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie niet gevonden

De locatie van deze belevenis is niet beschikbaar.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?