Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Dineren in het donker

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Tijdens deze belevenis is het volledig donker. Proeven, horen, ruiken en voelen zal je totaal anders ervaren. Daarom staat smaak bij ons centraal en verrassen wij je met een smaakvol en uitgebreid diner. Deze zintuiglijke belevenis begint bij de entree van het restaurant. In de verlichte lounge van het restaurant wordt kort het concept uitgelegd. Vervolgens betreden jullie het donker en worden jullie naar de tafel geleid door de experts in het donker!

Gedurende een drie gangen diner krijg je te maken met allerlei smaakverrassingen doordat je zicht niet meer kan communiceren met je brein. De chef heeft een verrassingsmenu samengesteld waar geur en smaak optimaal in uitkomen! Dit menu kan zowel uit vis, zeefruit, vlees als gevogelte bestaan. Je zult dan ook zien dat je dingen op een andere manier proeft dan normaal en dat je wellicht dingen lekker vindt die je normaal nooit zou proberen. Maar wees gerust: natuurlijk houden wij voor al onze gasten rekening met bepaalde voorkeuren en allergieën. Smaak staat in dit restaurant centraal en je zult merken dat niet alles lijkt wat het is! Om de beleving compleet te maken wordt je de gehele avond geholpen door medewerkers die zelf een permanente visuele beperking hebben.

Praktische informatie

 • Locatie: Amsterdam, Noord-Holland.
 • Duur: 2,5 uur.
 • Personen: 1 tot en met 10.
 • Allergieën en dieetwensen kunnen van tevoren besproken worden in het restaurant.
 • Drankjes zijn niet bij deze belevenis inbegrepen. Deze kunnen na afloop apart worden afgerekend in het restaurant. Als welkomstdrankje ontvang je een prosecco van het huis.
 • De CtheCity tour kan worden bijgeboekt voor het actietarief van €14,50 p.p. (normaal €18,- p.p.).

Belevenis video

Delen via Social Media:

2 beoordelingen voor Dineren in het donker

 1. Hoornfamily

  Doe het maar: in een echt donker restaurant je glas volschenken. Proeven wat er op je bord ligt terwijl je het niet ziet. Erg leuk om te doen. En: het is heerlijk! Meer verklap ik niet, gewoon DOEN! Hoornfamily, Den Haag (Trip Advisor)

 2. 3thalitav

  Eten in het donker is een spannende opdracht. Alles opnieuw ontdekken op je bord is elke gang weer opnieuw een avontuur. De service is top en vlot. We werden met veel humor geholpen en er werd goed meegedacht. Een ervaring die zeker de moeite waard is geweest en die ik iedereen aanraad! 3thalitav, Utrecht (Trip Advisor)

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Amsterdam

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?