Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Diva Workshop

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Door middel van Burlesque en Variété dans, plus aantal leuk theatrale oefeningen zoals een alter ego voor jezelf te verzinnen haal je de Diva in jezelf naar boven! Met prachtige rekwisieten; grote veren waaiers, kanten paraplu’s, hoeden en glimmende handschoenen maak je uiteindelijk een korte groepsact waarin je je ondeugend, zinderend en sexy kan voelen.

Beleef je innerlijke Diva!
(‘Diva’ is een Italiaans woord en betekent Vrouwelijke Godheid.)
*Burlesque en Variété dans workshop voor oudere Diva’s!
Leuk als 40+ dames workshop – Sarah feestje – verjaardag – vriendinnen uitje.

“Wat is er leuker dan vrouwen bevrijden, in hun kracht zetten, EN laten lachen?!” zegt Lerares La Nina. Zij is behalve dramadocente ook burlesquedanseres en theatermaakster. Nina is een vrolijke, energieke vrouw die zich goed kan aanpassen aan de groep.
Deze workshop is luchtig maar heeft meerdere lagen. De een (extravagant type) ervaart het simpelweg als grappig en speels, voor de ander kan de workshop uitdagend en bevrijdend zijn. lerares Nina heeft de gave om iedereen op haar gemak te laten voelen en je te laten lachen. Ze zorgt ervoor dat elke vrouw tot haar recht komt.

Deze workshop is speciaal gericht op rijpere vrouwen. Mede als een gezond en vrolijk tegengeluid te geven aan het verheerlijken van de jeugd in de media.

Juist rijpere vrouwen ‘got all that jazz!’

Wil je weer in aanraking komen met je ongebreidelde vrouwelijkheid, heerlijk lachen om jezelf en met anderen, je heupen en je haar losgooien….?

Maak een boeking of vraag om de mogelijkheden.

*Burlesque is een chique strip en tease dansvorm bekend geworden in de jaren ’20-’60 uit de vorige eeuw.
Het verschil tussen gewone striptease en burlesque heden ten dage is dat het bij striptease gaat om het opwinden van de man.
Bij Burlesque gaat het over de BEVRIJDING van de vrouw, precies zoals zij is!

Dik, dun, jong, oud, van alle komaf….

Praktische informatie

  • Locatie: Amsterdam, Noord-Holland.
  • Duur: 2 uur.
  • Prijs voor de 2 uur durende Burlesque Workshop is 35,- euro per persoon inclusief glas Prosecco (o.i.d.), bittergarnituur en gebruik van verenwaaiers, handschoenen en accessoires.
  • Afname minimaal (t.w.v.) 8 personen – Kortingsregelingen voor groepen groter dan 15.
  • Passende kleding is vooral leuk voor als je foto’s zou maken en de extra sfeer. Maar met onze waaiers, handschoenen, hoeden etc kom je ook al een heel eind.

 

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Amsterdam

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?