Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Dom Perignon proeverij

Een belevenis van Bas

Wat ga je beleven?

Ben je een Champagne-liefhebber? En heb je altijd al willen weten hoe de bekende Dom Pérignon smaakt? Dan is deze proeverij echt wat voor jou! Tijdens deze belevenis krijg je samen met collega’s, vrienden of familie een proeverij van verschillende mousserende wijnen met toelichting van de vinoloog waar deze vandaan komen en hoe ze gemaakt zijn. Uiteraard komen er ook diverse soorten Champagne aan bod. Gedurende de proeverij kan je diverse hapjes nuttigen die een goede combinatie zijn met de mousserende wijnen. Als je uiteindelijk bent warm gedraaid in het proeven komt de Dom Pérignon op tafel.

Dankzij de uitgebreide toelichting bij de mousserende wijnen en Champagnes is ervaring niet vereist.  Daardoor leuk en interessant voor zowel de ervaren als minder ervaren wijn- en champagneproever. Na afloop van deze belevenis weet je precies waar je op moet letten bij het aanschaffen van Champagne voor feestelijke gelegenheden.

Praktische informatie

  • Locatie: In overleg.
  • Duur: 2 uur.
  • Personen: 6 tot en met 12.

Delen via Social Media:

Bas

“De wereld van wijn is oneindig!”
Vinoloog Bas Korpel houdt ervan om mensen te enthousiasmeren over wijn. Zelf vindt hij dat er veel te moeilijk wordt gedaan over wijn, want ook de beste wijnboer ter wereld maakt uiteindelijk niets anders dan vergist druivensap. Het is zijn missie om het kennisniveau van wijn in Nederland te vergroten. Dat doet hij door het geven van cursussen, masterclasses, trainingen, workshops en proeverijen.

Meer belevenissen van Bas

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Amsterdam

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?