Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Elliptigo rijden

Een belevenis van Wil

Wat ga je beleven?

Is het een fiets? Nee. Een crosstrainer dan? Nee.
Het voelt als hardlopen in de lucht… of fietsen met grote passen maar dan zonder zadel. De Elliptigo heeft het beste van fietsen, hardlopen, steppen en klimmen in één superleuk vervoermiddel. Geen last meer van zadelpijn, geen belasting van gewrichten, maar juist een enorme oppepper voor de bovenbenen én billen (dames!).

Het is niet moeilijk; jong en oud kunnen er gemakkelijk mee op weg. Heb je de slag te pakken dan rijd je zo met een vaartje van 20 á 25 km per uur (de echte sportieveling natuurlijk sneller) door het Groningse platteland. Wees overigens niet verbaasd als je door veel nieuwsgierige blikken wordt nagekeken.

Tijdens een van de verschillende tochten door Groningen kun je zelf op zoek naar de bijzondere plekjes en bezienswaardigheden of duik je samen ergens naar binnen om heerlijk te eten. Op deze manier kun je zelf kiezen wat het wordt, gaan jullie voor sportief en halen jullie de 100 kilometer of wordt het een relaxdagje en genieten jullie rustig van de omgeving?

Praktische informatie

  • Locatie: Oldehove, Groningen.
  • Duur: je huurt de elliptigo’s voor de gehele dag.
  • Personen: 2 tot en met 6.
  • Per elliptigo betaal je ter plekke € 100,00 borg welke je na de huurperiode binnen een week teruggestort krijgt.
  • Er zijn verschillende bijzondere kaarten van de omgeving verkrijgbaar wanneer je de elliptigo’s ophaalt. Je kunt er ook voor kiezen om zonder kaart de omgeving te ontdekken.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Wil

"Onze dag is prachtig als u met die verwonderde glimlach naar huis toe gaat."
Wil en haar man hebben de Randstad verruild voor het mooie Groningen. De boerderij is hun woon- en werkplek geworden. Zij wilden een plek creëren waar iedereen zich thuis zou voelen. Het moest ‘oer’ en puur zijn, sprankelen, vrolijk stemmen en inspireren; kortom, een unieke plek! Zo gezegd, zo gedaan. Hun boerderij is een plek geworden voor bijzondere overnachtingen en inspiratievolle ontmoetingen. Een belangrijke kracht: de mensen achter deze Wow2do-belevenis stralen warmte en plezier uit. Sta dus niet raar te kijken als het personeel in de keuken fanatiek staat mee te zingen en de barkeeper zijn luchtgitaar laat klinken. Het opmaken van de strobedden leidt ook geregeld tot hilarisch toestanden. Wil en haar man geloven in de kracht van eenvoud,  in de kracht en schoonheid van de natuur en in het samen met anderen doen. Kom het zelf een keer meemaken, kom het stro ruiken, kom genieten van dit prachtige stukje Groningen!

Meer belevenissen van Wil

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Oldehove

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?