Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Elliptigo rijden

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Is het een fiets? Nee. Een crosstrainer dan? Nee.
Het voelt als hardlopen in de lucht… of fietsen met grote passen maar dan zonder zadel. De Elliptigo heeft het beste van fietsen, hardlopen, steppen en klimmen in één superleuk vervoermiddel. Geen last meer van zadelpijn, geen belasting van gewrichten, maar juist een enorme oppepper voor de bovenbenen én billen (dames!).

Het is niet moeilijk; jong en oud kunnen er gemakkelijk mee op weg. Heb je de slag te pakken dan rijd je zo met een vaartje van 20 á 25 km per uur (de echte sportieveling natuurlijk sneller) door het Groningse platteland. Wees overigens niet verbaasd als je door veel nieuwsgierige blikken wordt nagekeken.

Tijdens een van de verschillende tochten door Groningen kun je zelf op zoek naar de bijzondere plekjes en bezienswaardigheden of duik je samen ergens naar binnen om heerlijk te eten. Op deze manier kun je zelf kiezen wat het wordt, gaan jullie voor sportief en halen jullie de 100 kilometer of wordt het een relaxdagje en genieten jullie rustig van de omgeving?

Praktische informatie

  • Locatie: Oldehove, Groningen.
  • Duur: je huurt de elliptigo’s voor de gehele dag.
  • Personen: 2 tot en met 6.
  • Per elliptigo betaal je ter plekke € 100,00 borg welke je na de huurperiode binnen een week teruggestort krijgt.
  • Er zijn verschillende bijzondere kaarten van de omgeving verkrijgbaar wanneer je de elliptigo’s ophaalt. Je kunt er ook voor kiezen om zonder kaart de omgeving te ontdekken.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Oldehove

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?