Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Footgolf Experience

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Is het een strandbal? Is het een golfbal? Nee! Footgolf doe je met een voetbal! Sinds een aantal jaar kun je in Nederland op de golfbaan een wel heel bijzondere vorm van golf ervaren, namelijk footgolf. Footgolfen doe je op de golfbaan, maar in plaats van met een golfbal en clubs, gebruik je een voetbal en je voeten. Wist je dat Footgolf inmiddels is uitgegroeid tot niet alleen een landelijke sport met een NK, maar zelfs tot een wereldsport waar 27 landen aan mee doen? In 2016 wordt het eerste WK Footgolf gehouden in Argentinië. Hoor jij bij de toppers? Ontdek het tijdens deze belevenis!

Uitgerust met een voetbal ga je samen met vrienden, familie of collega’s de uitdaging aan de zandbunkers, waterpartijen en andere obstakels te overwinnen. Bij dit spel, waarbij je 9 holes trotseert, heb je maar één doel; de bal in zo min mogelijk trappen vanaf de aftrapplek in de hole zien te krijgen! Wie van jullie scoort als eerste een hole in one? 

Praktische informatie

  • Locatie: Spaarnwoude, Noord-Holland.
  • Duur: ongeveer 1,5 uur.
  • Personen: 8 tot en met 120.
  • Deze belevenis is te boeken vanaf 8 personen in verband met het feit dat het spel hierbij voor iedereen het leukst is.
  • Let op, voor deze belevenis doe je een datumaanvraag. Dit houdt in dat de exacte datum en het tijdstip in overleg met de aanbieder besproken moeten worden. Na akkoord van de aanbieding wordt de betaling in gang gezet.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Velsen-Zuid

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?