Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Footgolf Experience

Een belevenis van Rens

Wat ga je beleven?

Is het een strandbal? Is het een golfbal? Nee! Footgolf doe je met een voetbal! Sinds een aantal jaar kun je in Nederland op de golfbaan een wel heel bijzondere vorm van golf ervaren, namelijk footgolf. Footgolfen doe je op de golfbaan, maar in plaats van met een golfbal en clubs, gebruik je een voetbal en je voeten. Wist je dat Footgolf inmiddels is uitgegroeid tot niet alleen een landelijke sport met een NK, maar zelfs tot een wereldsport waar 27 landen aan mee doen? In 2016 wordt het eerste WK Footgolf gehouden in Argentinië. Hoor jij bij de toppers? Ontdek het tijdens deze belevenis!

Uitgerust met een voetbal ga je samen met vrienden, familie of collega’s de uitdaging aan de zandbunkers, waterpartijen en andere obstakels te overwinnen. Bij dit spel, waarbij je 9 holes trotseert, heb je maar één doel; de bal in zo min mogelijk trappen vanaf de aftrapplek in de hole zien te krijgen! Wie van jullie scoort als eerste een hole in one? 

Praktische informatie

  • Locatie: Spaarnwoude, Noord-Holland.
  • Duur: ongeveer 1,5 uur.
  • Personen: 8 tot en met 120.
  • Deze belevenis is te boeken vanaf 8 personen in verband met het feit dat het spel hierbij voor iedereen het leukst is.
  • Let op, voor deze belevenis doe je een datumaanvraag. Dit houdt in dat de exacte datum en het tijdstip in overleg met de aanbieder besproken moeten worden. Na akkoord van de aanbieding wordt de betaling in gang gezet.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Rens

Wellicht heb je het vorig jaar op televisie voorbij zien komen: het Nederlands Kampioenschap FootGolf met vele bekende voetballers. Mede dankzij de Mijdrechtenaar Rens Elbertsen is het nu voor iedereen mogelijk om in dezelfde ambiance deze nieuwe sport eens te proberen. Sinds het Nederlands Kampioenschap dat in 2009 in Nijmegen werd gehouden is FootGolf een officiële sport, met een landelijke bond. Deze Nederlandse FootGolf Bond organiseert op diverse plaatsen clinics, bedrijfsevenementen en toernooien. Allereerst kon deze sport door geïnteresseerden alleen beoefend worden, bij een boer in een weiland of bij enkele Pitch en Putt-vestigingen, maar tegenwoordig kan dit ook op een echte golfbaan. Volgens Rens Elbertsen is hierdoor de uidaging veel groter: "Met enkele golfbanen hebben we afspraken kunnen maken om deze sport te introduceren. Met de bunkers, heuvels, waterpartijen en lengtes tot 350 meter is het lopen van de negen holes een echte uitdaging voor iedereen."

Meer belevenissen van Rens

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Velsen-Zuid

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?