Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Graffiti in tienerkamer

Een belevenis van Jan

Wat ga je beleven?

Een supergave en unieke wandschildering op je kamer, wie wil dat niet? Bij deze belevenis kan je zelf bepalen hoe jouw muur eruit gaat zien. En dat niet alleen, je mag zelfs helpen met het spuiten van de graffiti! Bepaal samen met graffitikunstenaar Jan hoe jouw muur gaat worden. Wordt het een Ed Sheeran muur, game muur of wil je juist je eigen naam in graffiti op de muur?

Het ontwerp van de muur bedenk je zelf, samen met Jan. Dat begint met het bedenken van een thema zoals een film, idool of hobby. Vervolgens maakt Jan enkele schetsen met dat thema als uitgangspunt. Die schetsen bekijk je samen om nog enkele aanpassingen te maken zodat uiteindelijk de perfecte schets voor je neus ligt. Uiteindelijk gaat Jan aan de slag met het spuiten van de muur. Jij mag hem hierbij assisteren zodat het echt jóuw muur wordt.

Praktische informatie

  • Locatie: bij jou thuis.
  • Duur: middag.
  • Aangezien de lucht van de spuitbussen doordringend kan zijn, is het advies om de nacht na het maken van de graffiti muurschildering niet in die kamer te slapen.
  • Het filmpje is puur ter sfeergeving van de aanbieder.

Belevenis video

Delen via Social Media:

Jan

Jan is niet zo maar een graffiti artist. Hij heeft voor de start van de Tour de France het Jaarbeursplein mogen beschilderen en hetzelfde geldt voor de skybox van de eigenaar van FC Utrecht. Hij kan dus wel wat, deze Jan. Verder vroeg hij zijn vriendin ten huwelijk met een huizenhoge ‘wil je met me trouwen?’ muurschildering en schijnt hij fantastisch te kunnen breakdancen.

Meer belevenissen van Jan

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie niet gevonden

De locatie van deze belevenis is niet beschikbaar.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?