Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Hot Tug

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Romantisch genieten van de zonsondergang midden op het water, met vrienden of familie in badkleding ontspannen varen door de Rotterdamse haven, of genieten van een warm bad midden in een ijskoud meer met collega’s. Het kan allemaal met de HotTug! 

Terwijl het landschap aan je voorbij trekt, geniet jij van het varen, het warme water en natuurlijk je gezelschap. Leg aan in je achtertuin of op een andere unieke locatie en maak elke voorbijganger jaloers met dit unieke vaartuig.

De HotTug is ’s werelds eerste op hout gestookte hottub waarin je kunt varen. Of is het nou een sleepboot waarin je kunt baden? Het gevoel van een koude dag in een dampend heet bad met een ijskoud drankje is een sensatie waar je nog lang van na zult genieten. Bovendien heeft de HotTug een elektrische motor, waardoor je stilletjes over het water glijdt.

Een vaarbewijs is niet nodig, hoewel enige ervaring met een helmstok wel handig is. Ook mag de schipper die de HotTug bestuurt maar één drankje drinken, want een BOB is wettelijk verplicht. Indien gewenst kan het varen ook op aanvraag aan één van onze schippers overgelaten worden.

Praktische informatie

 • Locatie: omgeving Rotterdam.
 • Duur: 2 uur.
 • Personen: 2 tot en met 8.
 • Voor elke HotTug geldt een borg van €500,-, contant of met een creditcard te voldoen. Pinnen is helaas niet mogelijk.
 • Aan boord zijn tegen betaling heerlijke gekoelde drankjes verkrijgbaar, van appelsap tot prosecco en van een lekker tapbiertje tot een zelf gebrouwen bier. Het eerste drankje krijg je van ons. Het is niet toegestaan zelf dranken mee te nemen.
 • Om je tijd in de HotTug optimaal te kunnen benutten, raden we je dringend aan om minimaal een half uur eerder te komen. Op deze manier kunnen jullie rustig alle papieren doornemen, ondertekenen en omkleden en dus op tijd in de HotTug vertrekken. Indien jullie later arriveren en met de HotTug vertrekken zijn wij genoodzaakt om de huurtijd te verkorten.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

1 beoordeling voor Hot Tug

 1. Pouckiee

  Met een jacuzzi de Maas op! Als je een hip cadeau zoekt of gewoon een leuke tijd wilt beleven met vrienden dan is dit wat u nodig heeft. Een jacuzzi die drijft en wordt aangedreven door een kleine motor. Het water is lekker warm door de ingebouwde kachel.
  HEEL BELANGRIJK: Er is aan boord veel ruimte voorzien voor bier of andere alcoholische dranken. Er moet wel 1 iemand BOB blijven… Heel leuke ervaring geweest en zeker voor herhaling vatbaar.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Rotterdam

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?