Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Hot Tug

Een belevenis van Frank

Wat ga je beleven?

Romantisch genieten van de zonsondergang midden op het water, met vrienden of familie in badkleding ontspannen varen door de Rotterdamse haven, of genieten van een warm bad midden in een ijskoud meer met collega’s. Het kan allemaal met de HotTug! 

Terwijl het landschap aan je voorbij trekt, geniet jij van het varen, het warme water en natuurlijk je gezelschap. Leg aan in je achtertuin of op een andere unieke locatie en maak elke voorbijganger jaloers met dit unieke vaartuig.

De HotTug is ’s werelds eerste op hout gestookte hottub waarin je kunt varen. Of is het nou een sleepboot waarin je kunt baden? Het gevoel van een koude dag in een dampend heet bad met een ijskoud drankje is een sensatie waar je nog lang van na zult genieten. Bovendien heeft de HotTug een elektrische motor, waardoor je stilletjes over het water glijdt.

Een vaarbewijs is niet nodig, hoewel enige ervaring met een helmstok wel handig is. Ook mag de schipper die de HotTug bestuurt maar één drankje drinken, want een BOB is wettelijk verplicht. Indien gewenst kan het varen ook op aanvraag aan één van onze schippers overgelaten worden.

Praktische informatie

 • Locatie: omgeving Rotterdam.
 • Duur: 2 uur.
 • Personen: 1 tot en met 8.
 • Voor elke HotTug geldt een borg van €500,-, contant of met een creditcard te voldoen. Pinnen is helaas niet mogelijk.
 • Aan boord zijn tegen betaling heerlijke gekoelde drankjes verkrijgbaar, van appelsap tot prosecco en van een lekker tapbiertje tot een zelf gebrouwen bier. Het eerste drankje krijg je van ons. Het is niet toegestaan zelf dranken mee te nemen.
 • Om je tijd in de HotTug optimaal te kunnen benutten, raden we je dringend aan om minimaal een half uur eerder te komen. Op deze manier kunnen jullie rustig alle papieren doornemen, ondertekenen en omkleden en dus op tijd in de HotTug vertrekken. Indien jullie later arriveren en met de HotTug vertrekken zijn wij genoodzaakt om de huurtijd te verkorten.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Frank

Frank is oorspronkelijk opgeleid als beeldhouwer aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Daarnaast heeft hij een liefde voor natuurkunde en techniek. Als kunstenaar wilde hij aan de slag in de openbare ruimte, maar kwam er al snel achter dat het functioneren in een subsidiecultuur hem niet de juiste energie gaf. Hij wilde leven van zijn werk en startte met het ontwerpen en maken van meubels. “Ik hou ervan om dingen zelf te maken. Meubels die je nergens kunt kopen en die je zelf zou willen hebben. Mooie, bijzondere en grappige objecten, die in de eerste plaats gewoon functioneel zijn”, zo formuleert hij zijn drijfveer. Zijn meubels zijn stoer en persoonlijk. Kenmerkend voor de meubelontwerpen zijn de eenvoudige uitstraling, het gebruik van eerlijke materialen en de kwinkslag die hij in elk ontwerp weet aan te brengen. Inmiddels verzorgt hij ook al jarenlang ruimtelijke inrichtingen, vaak voor tentoonstellingen, bijvoorbeeld voor Museum Boijmans Van Beuningen en het NAI. De HotTug is een heel jong product, maar blijkt mediageniek. Supergoed presenteerde HotTug voor het eerst op de Hiswa Te Water in september 2012. Wanneer is het project in De Bruijns ogen geslaagd? “Als de HotTub op verschillende plekken in Europa ligt bij vakantiehuisjes, campings en sauna’s”, is het onmiddellijke antwoord. Onze eerste locatie in Ijlst zie www.werfijlst.nl is een goed voorbeeld van een plek waar we de HotTug graag zien. En, als hij nog even verder mag dromen, “als er verhuurstations voor de HotTug zijn in havengebieden en waterrijke binnensteden.” De boodschap is duidelijk: de HotTug raakt pas net op stoom!

Meer belevenissen van Frank

1 beoordeling voor Hot Tug

 1. Pouckiee

  Met een jacuzzi de Maas op! Als je een hip cadeau zoekt of gewoon een leuke tijd wilt beleven met vrienden dan is dit wat u nodig heeft. Een jacuzzi die drijft en wordt aangedreven door een kleine motor. Het water is lekker warm door de ingebouwde kachel.
  HEEL BELANGRIJK: Er is aan boord veel ruimte voorzien voor bier of andere alcoholische dranken. Er moet wel 1 iemand BOB blijven… Heel leuke ervaring geweest en zeker voor herhaling vatbaar.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Rotterdam

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?