Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Intuïtief schilderen

Een belevenis van Daniëlle

Wat ga je beleven?

Graag neem ik je mee op een creatieve ontdekkingsreis vanuit je hart. Naar de kern van wie je bent. Via ontspanningsoefeningen, visualisaties, beweging en muziek komt de verbinding met je binnenwereld en word je uitgedaagd het spelende kind in jezelf te (her)ontdekken. De wereld van kleur, verbeelding en fantasie helpt je. Deze manier van schilderen geeft energie, nieuwe inzichten en kan zelfs helend werken.

Een dag lang in creatie gaat vanuit verbinding, genieten van het moment en daarin ontdekken wat jij nodig hebt om je eigen leiderschap te nemen. Door te schilderen vanuit je intuïtie kom je dichter bij jezelf. Dat betekent niet nadenken en jezelf overgeven aan wat zich aandient. Je handen het werk laten doen en vertrouwen dat wat mag ontstaan op het schilderdoek zal worden vorm gegeven.

Praktische informatie

– Locatie: Ommeren, Gelderland
– Duur: 6 uur, van 11.00 tot 17.00 uur
– Deze belevenis is inclusief uitgebreide lunch

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Daniëlle

"Het is mijn drijfveer om jong en oud te verbinden met hun eigen, soms verborgen, creativiteit!"
Daniëlle schildert al vanaf haar 7e. Ze kreeg een schildersezel van haar ouders en haar vader werd haar inspiratie. Hij had een paar jaar op de Rijksacademie gezeten en schildert ook. Van hem leerde ze haar gevoel voor kleur en het zien van de schoonheid van de natuur en de kunst. Ze werd van jongs af aan meegenomen naar het Rijksmuseum, het Stedelijk, het Louvre, Centre Pompidou et cetera. Haar liefde voor de schilderkunst was geboren. Sinds 2005 is ze zelf actief als professioneel kunstenaar. Daniëlle houdt ervan om jong en oud te verbinden met hun eigen, soms verborgen, creativiteit. Daniëlle: "Vrij werk maak ik vanuit mijn gevoel, fantasie en beleving. Intuïtief schilderen is helemaal ‘mijn ding’. Inspiratie krijg ik van echt contact met mensen, het mogen stilstaan bij mezelf en door de natuur om me heen. De stilte zet mij vervolgens weer in beweging. Kleur is mijn passie. Ik doe niets liever dan van alles op schildersdoek uit te proberen en ik geloof dat mijn kleurgebruik ook wel mijn kracht is. Het schilderij ontstaat tijdens dit zoekproces. De kunst is om dan vooral niet te veel te gaan nadenken over compositie en 'wat wil ik met dit schilderij vertellen'. De kunst is om juist nog dieper in het creatieproces te duiken; om alles wat zou moeten los te laten. Dan ontstaan mijn mooiste werken." "Ik werk met acrylverf en mixed media (mediums, krijt, collagetechniek). Mijn werk kenmerkt zich door de vele lagen verf over elkaar, verdikkingen door paletmessen, maar ook verweerde stukken door het schuren. Ik probeer van alles uit en ben dan ook autodidact. Al heb ik wel diverse schildercursussen gedaan sinds mijn zevende. Ik schilder dus eigenlijk al mijn hele leven. De laatste 4 jaar probeer ik echt vanuit bepaalde thema's te werken en zo meer samenhang te creëren."

Meer belevenissen van Daniëlle

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Ommeren

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?