Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Workshop levenskastje

Een belevenis van Jacolien

Wat ga je beleven?

Tijdens deze belevenis ga je samen met je familie of vrienden creatief aan de slag. Jouw leven staat in de schijnwerpers. Je gaat een collage in een houten kastje maken of je maakt een kastje samen met jouw naaste familielid, gezinslid, vriend of vriendin.  Centraal staat het “levensverhaal” en datgene wat belangrijk is in jouw leven of in het leven van een ander.

De basis is een blank houten kastje met raam en deurtje. In het kastje maak je een collage met meegebrachte foto’s en voorwerpen. In het atelier kun je jouw kastje persoonlijk maken met kleur, verf en een groot assortiment aan decoratiemateriaal. Je maak hoogstpersoonlijk een levenskastje!

Praktische informatie

  • Locatie: Maarssen of elders op locatie
  • Duur: ochtend, middag of avond, circa 3 uur
  • Doe foto’s mee en kleine voorwerpen (plaatjes, souveniers, stukjes stof, foto’s)
    NB Neem een extra afdruk of een goede kopie van dierbare foto’s mee zodat je deze op maat kunt knippen voor het kastje. ook kleine voorwerpen kun je verwerken in het kastje. Houd rekening met het formaat voorwerpen mogen niet groter zijn dan 3 cm (d) x 18 cm (b) x 23 cm (h)

Delen via Social Media:

Jacolien

Ik ben Jacolien, beeldend kunstenaar. Zelf maak ik tekeningen. Ik geloof in de kracht van creativiteit en in de verbeeldingskracht van mensen. Na de kunstacademie ben ik naast mijn eigen beeldende werk begonnen met het geven van creatieve schilderworkshops gericht op teambuilding. Om mensen in korte tijd dichter bij elkaar te brengen en goed met elkaar te laten communiceren ontwikkel ik creatieve schilderworkshops waarin mensen samen schilderijen maken. Dat doe ik met veel plezier vooral omdat ik zie dat mensen meer kunnen dan ze vooraf denken. Ik help mensen hun kwastangst overwinnen.

Meer belevenissen van Jacolien

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Maarssen

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?