Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Maak een familieschilderij

Een belevenis van Jacolien

Wat ga je beleven?

Maak met al je gezinsleden EEN schilderij.

Tijdens deze belevenis maak je met het hele gezin een groot schilderij. Je ontdekt hoe creatief jouw familie is, wie een geweldig gevoel voor kleur heeft en je ziet in het schilderij terug wat jullie samen delen. Samen laten jullie je inspireren door een thema dat bij jullie past, bijvoorbeeld de liefde voor muziek, lekker koken of samen op reis gaan. Het schilderij krijgt uiteraard een ereplaats in jullie huis.

Praktische informatie

  • Locatie: De workshop kan worden verzorgd op het atelier van Jacolien de Jong aan de Vechtoever in Utrecht (NB atelier aan huis, op de 3e verdieping). De workshop kan ook op een externe locatie worden verzorgd, bijvoorbeeld op Fort aan de Klop Utrecht. Of in het Vorstelijk Complex te Utrecht. Of op een locatie naar keuze. (Dit zijn dan bijkomende kosten).

    Samen schilderen kan ook bij jullie thuis. De plek waar wordt geschilderd wordt goed beschermd tegen vlekken. Bij mooi weer kan buiten worden geschilderd. Binnen wordt de ruimte ingericht in de sfeer van een gelegenheidsatelier.

  • Duur: een ochtend, middag of avond, circa 3 uur.
  • Met 4 tot en met 8 personen maak je een schilderij van 100 x 120 cm.
  • Wij zorgen voor het materiaal, de schorten en overalls en op locatie wordt de vloer afgedekt.
  • Je maakt met maximaal 8 personen 1 schilderij.
  • Per workshop kunnen meerdere mensen uit 1 familie deelnemen. Ieder gezin maakt zijn eigen schilderij.
  • Bijkomende kosten op locatie bij opdrachtgever thuis: reiskosten op basis van km vergoeding €0,30 km vanuit Utrecht.

 

Delen via Social Media:

Jacolien

Ik ben Jacolien, beeldend kunstenaar. Zelf maak ik tekeningen. Ik geloof in de kracht van creativiteit en in de verbeeldingskracht van mensen. Na de kunstacademie ben ik naast mijn eigen beeldende werk begonnen met het geven van creatieve schilderworkshops gericht op teambuilding. Om mensen in korte tijd dichter bij elkaar te brengen en goed met elkaar te laten communiceren ontwikkel ik creatieve schilderworkshops waarin mensen samen schilderijen maken. Dat doe ik met veel plezier vooral omdat ik zie dat mensen meer kunnen dan ze vooraf denken. Ik help mensen hun kwastangst overwinnen.

Meer belevenissen van Jacolien

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Utrecht, Nederland

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?