Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Museumspel quartet

Een belevenis van Esther

Wat ga je beleven?

Het Museumspel Quartet is een dynamisch groepsspel waarin het draait om teamwork, tactiek en kunst. Het spel wordt gespeeld in het prachtig gerenoveerde Scheepvaartmuseum. Kijk goed naar de museumcollectie en verdien met de speciale Quartet-app zo veel mogelijk kunstkaarten.

Uit welk schilderij komt dit detail? Wat heeft het meisje op de achtergrond in haar hand? Van welk materiaal is de bloem op dit kabinet gemaakt? Met dit soort vragen kun je je eerste speelkaarten verdienen. In de tweede ronde neem je het rechtstreeks op tegen de andere teams in de race om nog meer kunstkaarten. Daarna barst de strijd echt los en komt het aan op inzicht, een scherp geheugen en veel bluf: roof elkaars kaarten weg en spaar zoveel mogelijk (dubbele) kunstkwartetten!

Praktische informatie

  • Locatie: Amsterdam, Noord-Holland.
  • Duur: 1,5 uur.
  • Personen: 12 tot en met 24.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Esther

Esther: ‘De culturele sector zit boordevol ideeën. Ik wil hen helpen anders naar hun doelgroep te kijken en ideeën omzetten in concrete activiteiten. Want het zou ongelooflijk teleurstellend zijn als de kwaliteit en diversiteit van ons cultuuraanbod wordt aangetast. Cultuur is geen luxe, maar relevant voor iedereen. Het prikkelt, inspireert, ontregelt en zet aan tot verandering. Dat is een interessant gegeven voor bedrijven, hun medewerkers en relaties. En dat is weer interessant voor culturele instellingen. Met het Museumspel Quartet hopen we beiden te helpen.’ Esther heeft een achtergrond in het bedrijfsleven en is tegenwoordig ook adviseur in de culturele sector.

Meer belevenissen van Esther

2 beoordelingen voor Museumspel quartet

  1. Antoinette

    “Ik heb me nog nooit zo goed vermaakt in een museum!” Antoinette (57)

  2. Frank

    “Ik ben een echte cultuurbarbaar, maar wat is Quartet een leuk spel!” Frank (37)

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Amsterdam

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?