Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Fotoshoot in Parijs

Een belevenis van Sjoerd

Wat ga je beleven?

Parijs fotoshoots

Ben je op zoek naar bijzondere foto’s in het romantische Parijs? Dan is dit jouw kans.

Wij reizen in april naar Parijs en nodigen iedereen daar graag uit voor een mooie fotoshoot op diverse locaties in de stad. Rond deze tijd is Parijs gevuld met prachtige roze bloesem van de vele kersen bomen die door de hele stad verspreid staan. Wij staan open voor alle ideeën en werken die graag met jullie uit. Denk aan:

  • City glamour shoot.
  • Love shoot (voor stellen).
  • Bridal shoot.
  • Paris by night shoot.

Het aanbod is het volgende: Wij zitten van 5 t/m 8 april 2019 in Parijs en doen shoots op 5, 6 en 7 april. Als je ons daar wilt ontmoeten vragen wij je nu welke dag voor de fotoshoot jouw voorkeur heeft. Er is ook een beperkt aantal avondshoots beschikbaar.

 

 

Praktische informatie

De prijs voor de fotoshoot is €250. Hiervoor krijg je ca. 2 uur fotografie door ons. Iedereen krijgt individuele aandacht, dus je hoeft niet op anderen te wachten of met meerdere mensen op pad te gaan, zoals bij veel andere fotografen het geval is. Daarnaast kennen wij de mooiste plekken van Parijs voor fotografie.

De kosten van vervoer, eten en drinken zijn voor eigen rekening. Je kunt dan zelf bepalen of je in één dag op en neer gaan met de Thalys of  er nog een paar dagen in deze fantastische stad aan vast plakt.

Delen via Social Media:

Sjoerd

Mijn naam is Sjoerd Banga en ben oprichter van Banganimation en Studio 78a. Het contact met mensen vinden wij erg belangrijk, dit zie je terug in onze foto's. Wij leggen je vast zoals je écht bent en zoeken de grenzen op. Bij ons ben je verzekerd van bijzondere foto's, gemaakt met veel gevoel. Doordat er bij iedere fotoshoot weer opnieuw wordt nagedacht over bijzondere locaties, speciale concepten en nieuwe invalshoeken, zijn jouw foto's altijd uniek. “Geen standaard plaatjes maar ervaringen, buitengewoon in beeld gebracht.” Een fotoshoot is vooral ook een ervaring die je niet snel vergeet en daarom willen wij ook die met jou delen.

Meer belevenissen van Sjoerd

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Parijs, Frankrijk

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?