Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Professionele Artist Photoshoot

Een belevenis van Jolanda

Wat ga je beleven?

Heb jij altijd al eens goed in de spotlights willen staan? Of ben je beginnend artiest, maar weet je niet goed hoe je jezelf moet presenteren op foto’s? Tijdens deze photoshoot ga je in een professionele studio op de foto als een echte artiest, DJ, producer, danser of zanger.

Het enige wat jij hoeft te doen is twee goede outfits mee te nemen voor de shoot, dan vertellen wij je precies wat je moet doen om de mooiste foto’s te krijgen. Deze foto’s kun je daarna natuurlijk meteen overal voor gaan gebruiken! Wie weet zijn ze wel het opstapje voor jouw carrière als artiest of breek je door als model. Je kunt ze natuurlijk ook altijd voor jezelf bewaren en er zelf thuis van genieten.

Praktische informatie

  • Locatie: Gorinchem, Zuid-Holland.
  • Duur: 1 uur.
  • Personen: 1.

Delen via Social Media:

Jolanda

DJ met hart en ziel die dag en nacht met haar passie bezig is!
Op haar twaalfde wist Jolanda het al: “ik word DJ”. In die tijd waren er nog geen vrouwelijke DJ’s, maar ze trok zich er niets van aan. Nu reist ze de hele wereld rond: van het Zomercarnaval in Rotterdam tot gigantische feesten voor tienduizenden mensen in Rio en van privéfeestjes voor Bill Gates en Prins Albert tot clubs in Dubai en Ibiza. Zelf is Jolanda begonnen als autodidact. Ze draaide overal waar ze maar kon optreden en haalde intussen haar HEAO opleiding. Er was toen nog niemand van wie je het DJ vak kon leren. En zoals veel mensen, die bevlogen van hun vak zijn, kwam ze dik tien jaar geleden op het idee om een DJ School te starten. Omdat ze het geweldig vindt om anderen het vak te leren. Binnen korte tijd kan je de DJ-basistechnieken leren. Ze heeft allerlei klanten: van de jongste 11-jarige vrouwelijke DJ Angel tot een 70-jarige muziekliefhebber. Maar, hoewel Jolanda daar liever niet over praat, ze leerde het vak ook aan de hele groten der aarde. En momenteel heeft ze bekende soapsterren of bijvoorbeeld de zoon van een bekende voetballer als klant. Ze produceert ook eigen dancemuziek, voor zichzelf of in opdracht van andere DJ’s. Of bijvoorbeeld voor bedrijven die hun eigen dancehit willen hebben.

Meer belevenissen van Jolanda

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Gorinchem

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?