Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Rij in een oude eend (2cv)

Een belevenis van Wil

Wat ga je beleven?

Stap in je Eend, rol het dakje open, linkerarm losjes uit het raam en je waant je koning en koningin van de Groningse klei. Gun jezelf een onvergetelijke trip in de leukste auto van weleer. Tijdens deze belevenis huur je een 2CV en ga je zelf op pad om de mooiste plekken te ontdekken.

Een uitgelezen kans voor de liefhebber van het Lelijke Eendje / het 2CV’tje én voor iedereen die houdt van romantische en avontuurlijke tochtjes maken. Het Groningse land is ideaal om heerlijk door heen te tuffen en onderweg te genieten van de vele prachtige plekjes. Het vrolijke oranje eendje brengt je naar pittoreske dorpjes, je ziet grootse landerijen met de imposante Groningse boerderijen, en adembenemende landschappen en luchten. We hebben een paar mooie routes voor je uitgestippeld.

Praktische informatie

  • Locatie: Oldehove, Groningen.
  • Duur: je huurt de 2CV voor een dagdeel (ochtend of middag).
  • Personen: 1 tot en met 4.

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Wil

"Onze dag is prachtig als u met die verwonderde glimlach naar huis toe gaat."
Wil en haar man hebben de Randstad verruild voor het mooie Groningen. De boerderij is hun woon- en werkplek geworden. Zij wilden een plek creëren waar iedereen zich thuis zou voelen. Het moest ‘oer’ en puur zijn, sprankelen, vrolijk stemmen en inspireren; kortom, een unieke plek! Zo gezegd, zo gedaan. Hun boerderij is een plek geworden voor bijzondere overnachtingen en inspiratievolle ontmoetingen. Een belangrijke kracht: de mensen achter deze Wow2do-belevenis stralen warmte en plezier uit. Sta dus niet raar te kijken als het personeel in de keuken fanatiek staat mee te zingen en de barkeeper zijn luchtgitaar laat klinken. Het opmaken van de strobedden leidt ook geregeld tot hilarisch toestanden. Wil en haar man geloven in de kracht van eenvoud,  in de kracht en schoonheid van de natuur en in het samen met anderen doen. Kom het zelf een keer meemaken, kom het stro ruiken, kom genieten van dit prachtige stukje Groningen!

Meer belevenissen van Wil

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Oldehove

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?