Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Schapen drijven en in stro slapen

Een belevenis van Wil

Wat ga je beleven?

Tijdens deze belevenis word je ondergedompeld in het boerenleven. Slapen doe je onder het grote rieten dak en tussen de imposante gebinten van de ca. 100 jaar oude Groningse boerderij. Kies voor een groot bed onder een romantische klamboe of voor één van de unieke bedsteden en je zult het ervaren: slapen in stro is gewoonweg heerlijk!

Slapen in stro zonder een echte kennismaking met het boerenleven, dat kan natuurlijk niet. De herder en zijn hond staan klaar voor jullie workshop schapen drijven.
Met z’n tweeën laten ze zien hoe eenvoudig het is een groep schapen door een parcours te begeleiden. Maar schijn bedriegt. Wanneer je het zelf probeert, zonder hond, zul je ervaren dat de schaapjes van je dromen opeens eigenwijze dieren zijn die alle kanten op willen, behalve de goede. Wie passeert de meeste hindernissen en wie kan het binnen de gestelde tijd?

Praktische informatie

  • Locatie: Oldehove, Groningen
  • Duur: middag + nacht + ochtend
  • De workshop schapen drijven duurt ca. 1,5 à 2 uur
  • Deze belevenis is inclusief overnachting en ontbijt en gebruik van keukenfaciliteiten

Delen via Social Media:

Wil

"Onze dag is prachtig als u met die verwonderde glimlach naar huis toe gaat."
Wil en haar man hebben de Randstad verruild voor het mooie Groningen. De boerderij is hun woon- en werkplek geworden. Zij wilden een plek creëren waar iedereen zich thuis zou voelen. Het moest ‘oer’ en puur zijn, sprankelen, vrolijk stemmen en inspireren; kortom, een unieke plek! Zo gezegd, zo gedaan. Hun boerderij is een plek geworden voor bijzondere overnachtingen en inspiratievolle ontmoetingen. Een belangrijke kracht: de mensen achter deze Wow2do-belevenis stralen warmte en plezier uit. Sta dus niet raar te kijken als het personeel in de keuken fanatiek staat mee te zingen en de barkeeper zijn luchtgitaar laat klinken. Het opmaken van de strobedden leidt ook geregeld tot hilarisch toestanden. Wil en haar man geloven in de kracht van eenvoud,  in de kracht en schoonheid van de natuur en in het samen met anderen doen. Kom het zelf een keer meemaken, kom het stro ruiken, kom genieten van dit prachtige stukje Groningen!

Meer belevenissen van Wil

1 beoordeling voor Schapen drijven en in stro slapen

  1. Rutger en Jorinda

    Een hele fijne overnachtig gehad. Erg vriendelijke gastvrouw en een top ontbijt! Erg fijn om even in een andere wereld te duiken. Een bijzondere ervaring in een heerlijke, rustige en mooie omgeving. De wc en keuken zijn erg schoon! Echt top, top, top! Rutger en Jorinda

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Oldehove

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?