Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Streetphotography

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

“Vanuit alle hoeken van Nederland hadden de vriendinnen van Hedwig zich verzameld in Amsterdam voor haar vrijgezellenfeest. Aan Hedwig’s reactie te zien was dit een totale verrassing, en ik was blij dat ik erbij was om deze en andere toffe momenten van het vrijgezellenfeest vast te leggen.

’s Middags deden we een professionele fotoshoot. Doordat Amsterdam natuurlijk de perfecte stad is om gebruik te maken van straatfotografiestijlen, zijn er ook een aantal zwart-wit foto’s gemaakt. De dames konden kiezen uit één van de vier dresscodes, namelijk Glamour, Bohemian, Streetstyle en Rock-chick, en de resultaten zie je hierboven. Na de fotoshoot ging het feest verder op een rondvaartboot en nam ik afscheid van de groep.”

Dit is slechts één van de vele verschillende scenario’s voor een originele shoot! Voor maximaal 2 uur is onze professionele fotograaf aanwezig bij jullie om mooie herinneringen vast te leggen. Uiteraard kan de locatie in overleg bepaald worden, en denken we graag mee over alle mogelijkheden.

Praktische informatie

  • Locatie: in overleg te bepalen, ook mogelijk in het buitenland.
  • Duur: maximaal twee uur, maar langer is in overleg ook mogelijk.
  • Personen: 1 tot en met 15.
  • Afhankelijk van de locatie bedragen de reiskosten maximaal €50,-
  • Het tarief is een vast bedrag voor de hele groep. Vooraf zal er een afspraak gepland worden om de wensen voor de shoot door te spreken. Achteraf ontvang je de mooiste digitale foto’s uiteraard in hoge kwaliteit.
  • Bij slecht weer is het mogelijk om in overleg een andere datum te kiezen.

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Amsterdam

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?