Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Trash the dress fotoshoot

Een belevenis van Sjoerd

Wat ga je beleven?

Vind je het zonde dat jouw jurk na de speciale dag voor altijd in de kast blijft hangen? Durf jij met jouw trouwkleding te water, in de sneeuw, op een paard of zelfs op een crossmotor? Draag je trouwkleding dan nog één keer in stijl tijdens de Trash the dress fotoshoot, een nieuwe trend in bruiloftsfotografie!

Na een onvergetelijke trouwdag en veel stijlvolle foto’s maak je de herinneringen aan je bijzondere dag compleet met deze spectaculaire fotoshoot. Bij Trash the dress is een duidelijk contrast zichtbaar tussen de elegante kleding en de (natuurlijke) omgeving. De stijl is artistiek of glossy, maar zal altijd maatwerk zijn.

In overleg wordt bepaald waar en op welke manier deze fotoshoot plaatsvindt. We nemen ruim de tijd voor de shoot, meestal duurt dit een halve dag.

Praktische informatie

  • Locatie: in overleg
  • Duur: middag of ochtend

Algemene voorwaarden

Delen via Social Media:

Sjoerd

Mijn naam is Sjoerd Banga en ben oprichter van Banganimation en Studio 78a. Het contact met mensen vinden wij erg belangrijk, dit zie je terug in onze foto's. Wij leggen je vast zoals je écht bent en zoeken de grenzen op. Bij ons ben je verzekerd van bijzondere foto's, gemaakt met veel gevoel. Doordat er bij iedere fotoshoot weer opnieuw wordt nagedacht over bijzondere locaties, speciale concepten en nieuwe invalshoeken, zijn jouw foto's altijd uniek. “Geen standaard plaatjes maar ervaringen, buitengewoon in beeld gebracht.” Een fotoshoot is vooral ook een ervaring die je niet snel vergeet en daarom willen wij ook die met jou delen.

Meer belevenissen van Sjoerd

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie naar keuze

Deze belevenis kan je boeken op een locatie naar keuze.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?