Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Volkswagenfabriek en Meyer Werf

Een belevenis van Cor

Wat ga je beleven?

Heb jij een grote passie voor auto’s én schepen? Dan ben jij tijdens deze dag helemaal in je element. Het programma begint al vroeg want jullie rijden met een luxe touringcar naar de Volkswagenfabriek in Emden. Na een busrit van ongeveer 2 uur komen jullie aan in Emden waar jullie een rondleiding krijgen in de Volkswagen Fabriek en alle hoogtepunten van deze auto’s beleven. Wist je bijvoorbeeld dat de Volkswagen-fabriek een totale oppervlakte van 4.100.000 vierkante meter heeft, waarvan ongeveer 40 procent is bebouwd? Na deze indrukwekkende rondleiding lunchen jullie uitgebreid bij Volkswagen om vervolgens de bus in te gaan voor een rit richting de volgende stop.

Wanneer jullie ’s middags in Papenburg aankomen, stoppen jullie bij de Meyer Werf. Hier worden de grootste cruiseschepen van de wereld gebouwd! Tijdens een rondleiding door de werf laten de experts je alles zien op het gebied van de scheepsbouw van de meest luxe vaartuigen die je ooit gezien hebt. Na deze 2 uur durende rondleiding vertrek je met de bus weer terug naar Nederland om hier aan het eind van de middag aan te komen.

Praktische informatie

  • Locatie:  vanaf eigen locatie, naar Duitsland
  • Duur: 08.00 – 16.30 uur
  • Details van deze belevenis worden met aanbieder besproken

Delen via Social Media:

Cor

"Beleef de wereld van snelle auto's en luxe schepen!"
Van junior verkoper bij Pon tot verkoopleider bij Pouw. 25 jaar lang heeft Cor van alles gedaan binnen de autobranche. Zijn pure passie voor auto’s is altijd gebleven. Daarom is Cor in 2006 gestart met speciale belevenissen in fabrieken. Bij Cor kun je terecht voor originele en tegelijkertijd leerzame dagtochten, zoals een bezoek aan een autofabriek, bierbrouwerij of scheepswerf. Op persoonlijk vlak valt er nog te vertellen dat Cor 55 lentes jong is, in IJsselmuiden woont en gehuwd is met Ingrid. Cor heeft vijf kinderen en hij staat als christen in het leven. In zijn vrije tijd gaat Cor graag voetballen en golfen.

Meer belevenissen van Cor

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Emden, Duitsland

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?