Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Workshop Circus

Een belevenis van Bas en Jos

Wat ga je beleven?

Tijd voor een ander kunstje?

Je moet het wel durven. Maak ‘het verschil’ en verras, verbluf en vermaak je medewerkers, klanten, gasten, collega’s door te kiezen voor een workshop van circus Tadaa!

Een andere tijd vraagt om een andere aanpak. Een nieuw product, het roer om, andere weg, hoe dan ook zul je je als bedrijf in deze economisch roerige tijd moeten zien te onderscheiden. Het is tijd voor een ander kunstje!
Door middel van ongecompliceerde circustechnieken, leer je ‘de kunst’ van het communiceren, presenteren, balanceren en samenwerken in haar puurste vorm. En dat allemaal onder begeleiding van een professioneel team dat beschikt over een flinke dosis inzet en enthousiasme.

Praktische informatie

Circus Tadaa! biedt verschillende programma’s aan.
Zo kun je kiezen voor het maken van een circusvoorstelling in 1 dag (5 uur). Of je kunt kiezen voor een kort, intensief en energiek programma. De zogenaamde zapcircus (2,5 uur).  Maar voor bedrijven die maar even de tijd hebben of een vergadering willen onderbreken kan er ook een tussendoortje of afsluiting worden bedacht (10 min – 1 uur).

Locatie: heel Nederland

Belevenis video

Delen via Social Media:

Bas en Jos

Wij zijn Jos Derks en Bas Kleynen en wij verzorgen al meer dan 20 jaar met heel veel plezier circusdagen en workshops bij scholen, bedrijven en andere instanties. Wij zijn de mannen achter Circus Tadaa!  Samen delen we een didactische achtergrond (Pabo en tekenleraren opleiding) maar vooral ook de passie voor circus! Circus Tadaa! is uitgegroeid tot een professionele onderneming en kan zelfs groepen aan tot 1200 (!) deelnemers met een afsluitende circusvoorstelling die niet langer duurt dan 1 uur. De grotere groepen doen wij natuurlijk niet alleen maar dan maken we gebruik van een ruim netwerk van freelancers. Veelal zijn dit circusartiesten die bij en met ons workshops geven, maar vaak ook mensen uit het onderwijs met een groot circushart.

Meer belevenissen van Bas en Jos

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie niet gevonden

De locatie van deze belevenis is niet beschikbaar.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?