Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Zeilen en Bataviawerf All-in

Een belevenis van Alex

Wat ga je beleven?

Herbeleef de 17e eeuw tijdens een bezoek aan de Bataviawerf, waar u wordt meegevoerd in de wereld van de houten scheepsbouw in de Gouden Eeuw. Hier ligt de authentieke reconstructie van VOC-schip Batavia uit 1628. Bezoek het schip, de ambachtelijke werkplaatsen en luister naar de mooiste verhalen over het leven aan boord, de VOC en zeeheld Michiel de Ruyter. Breng daarna de opgedane kennis in praktijk op brigantijn Bounty in de sfeer van toen met het comfort van nu.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 10:00 uur: Welkom gasten bij de Bataviawerf met koffie/thee & VOC koek
  • 10:00 – 12:00 uur: Rondleiding Bataviawerf
  • 12:00 uur: welkom aan boord Zeilschip Bounty aan de Bataviawerf. Na het palaver, trossen los & prachtige zeiltocht
  • 12:00 – 13:00 uur: Lunch met broodbuffet bestaande uit: Een buffet met verschillende brood soorten met een uitgebreid assortiment vleeswaren, kaas soorten, tomaten met mozzarella en basilicum en gemengde slasoorten en suikerbrood. Met extra garnituren erbij kunt u zelf naar eigen wens en smaak uw broodjes samenstellen.
  • 14:30 – 15:30 uur: Bittergarnituur Lely bestaande uit: Kipnuggets met dipsaus, bourgondische bitterballen met mosterd, mini frikadel met mayonaise en zoetzure saus en een klein warm saucijzenbroodje.
  • 16:00 uur: Terugkomst Bataviawerf te Lelystad

Praktische informatie

Prijzen zijn per persoon exclusief BTW

  • 20 t/m 34 personen voor €95.00
  • 35 t/m 49 personen voor €69.00
  • 50 personen voor €59.00

Het is tevens mogelijk om tegen een meerprijs Bounty in te zetten als restaurant schip voor 2 uur. Wij hebben diverse buffetten, barbecues of meer gangen diners die wij u aan kunnen bieden.

Voor vrijdag en zaterdag geldt een toeslag van €100,- excl. BTW op de totaal prijs.

Prijzen zijn standaard vanuit de Bataviahaven te Lelystad.

Bij interesse kunt u vrijblijvend een offerte opvragen.

Delen via Social Media:

Alex

"Het is mijn passie om mensen plezier te bezorgen door deze belevenis, ik krijg energie van het feit dat mensen het naar hun zin hebben"
Vanaf 2001 voer Alex actief met vele gasten op het luxe zeiljacht My Fair Lady. Sinds 2010 heeft Alex het roer van de My Fair Lady ingewisseld voor het roer van het prachtige zeil- en trouwschip Bounty. Ook vanaf deze positie weet Alex als geen ander de gasten te voorzien van een onvergetelijke zeiltocht! Alex maakt daarbij gebruik van de echte authentieke zeilmethoden. Je beleeft op comfortabele en luxe manier de VOC tijden. Alex is niet te stoppen in zijn enthousiasme voor het zeilvak: “Wat is er mooier dan de VOC tijd te herbeleven, de tijd die ons zoveel welvaart heeft gegeven. Het is mijn passie om mensen plezier te bezorgen door deze belevenis, ik krijg energie van het feit dat mensen het naar hun zin hebben. Die energie zorgt ervoor dat ik oneindig kan werken.”

Meer belevenissen van Alex

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Lelystad, Bataviahaven.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?