Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Zeilen en bezoek Urk + Ginkies Tocht

Een belevenis van Alex

Wat ga je beleven?

Zeilschip Bounty brengt u met een mooie zeilbelevenis naar het prachtige Urk. Ooit was Urk een eiland waar vele geruchten en bijgeloof de bewoners dagelijks hebben beïnvloed. Een gids zal een rondleiding geven door de Ginkies.

Ginkies zijn de stegen en nauwe straatjes van Urk. Deze zogenaamde Ginkies tocht laat de mooiste plekjes zien van Urk, ondertussen vertelt de gids onderweg anekdotes en gewoonten van de eilandbewoners. Na deze rondleiding maken we een prachtige zeiltocht terug naar de Bataviahaven.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 10:00 uur: Welkom aan boord in de Bataviahaven te Lelystad met koffie/thee en scheepskoek.
  • 10:15 uur: Na het palaver, trossen los & prachtige zeiltocht
  • 12:00- 13:00 uur: Lunch met broodbuffet bestaande uit: Een buffet met verschillende brood soorten met een uitgebreid assortiment vleeswaren, kaas soorten, tomaten met mozzarella en basilicum en gemengde slasoorten en suikerbrood. Met extra garnituren erbij kunt u zelf naar eigen wens en smaak uw broodjes samenstellen.
  • 13:30 uur: aankomst Urk
  • 13:30 – 15:00 uur: Ginkies Tocht te Urk.
  • 15:00 uur: wederom welkom aan boord Zeilschip Bounty 15:00 – 18:00 uur: Tijdens de terugvaart zal het bittergarnituur Lely geserveerd worden bestaande uit: Kipnuggets met dipsaus, bourgondische bitterballen met mosterd, mini frikadel met mayonaise en zoetzure saus en een klein warm saucijzenbroodje.
  • 18:00 uur: Terugkomst Bataviahaven te Lelystad

Gedurende de vaartocht worden zoute koekjes en nootjes geserveerd. Let op! Op zondag is het vanwege het geloof niet mogelijk deze rondleiding te verzorgen.

Praktische informatie

Prijzen zijn per persoon exclusief BTW

  • 20 t/m 34 personen voor €119.00
  • 35 t/m 49 personen voor €84.00
  • 50 personen voor €69.00

Het is tevens mogelijk om tegen een meerprijs Bounty in te zetten als restaurant schip voor 2 uur. Wij hebben diverse buffetten, barbecues of meer gangen diners die wij u aan kunnen bieden.

Voor vrijdag en zaterdag geldt een toeslag van €100,- excl. BTW op de totaal prijs.

Prijzen zijn standaard vanuit de Bataviahaven te Lelystad.

Bij interesse kunt u vrijblijvend een offerte opvragen.

Delen via Social Media:

Alex

"Het is mijn passie om mensen plezier te bezorgen door deze belevenis, ik krijg energie van het feit dat mensen het naar hun zin hebben"
Vanaf 2001 voer Alex actief met vele gasten op het luxe zeiljacht My Fair Lady. Sinds 2010 heeft Alex het roer van de My Fair Lady ingewisseld voor het roer van het prachtige zeil- en trouwschip Bounty. Ook vanaf deze positie weet Alex als geen ander de gasten te voorzien van een onvergetelijke zeiltocht! Alex maakt daarbij gebruik van de echte authentieke zeilmethoden. Je beleeft op comfortabele en luxe manier de VOC tijden. Alex is niet te stoppen in zijn enthousiasme voor het zeilvak: “Wat is er mooier dan de VOC tijd te herbeleven, de tijd die ons zoveel welvaart heeft gegeven. Het is mijn passie om mensen plezier te bezorgen door deze belevenis, ik krijg energie van het feit dat mensen het naar hun zin hebben. Die energie zorgt ervoor dat ik oneindig kan werken.”

Meer belevenissen van Alex

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Bataviawerf, Oostvaardersdijk, Lelystad, Nederland

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?