Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Buiten koken op houtvuur

Een belevenis van

Wat ga je beleven?

Buiten koken op houtvuur als teamactiviteit!

Tijdens deze workshop buiten koken op houtvuur gaan jullie met het hele team zelf aan de slag om je heerlijke diner te bereiden. Wij nemen eerlijke ingrediënten mee en onze vuurtafels, driepoten, rookovens en meer.
Tijdens outdoor cooking workshops leer je koken met zwaar gietijzer op houtvuur; de Dutch ovens.

In elk jaargetijde komen we op bijna alle plekken in Nederland met een avontuurlijke, robuuste buitenkeuken om samen een mooie dag te creëren.  Tijdens de buitenkook workshops zijn er verschillende mogelijkheden om andere onderdelen in te passen, bijvoorbeeld een combinatie met wildplukken; eetbare wilde planten verzamelen om er vervolgens mee te gaan koken. We kunnen de uitdaging aangaan om vuur te maken met primitieve hulpmiddelen, zoals onze voorouders het elke dag voor elkaar kregen. Lukt jou dat ook nog?

We gaan een aantal mooie gerechten maken in deze grote pannen en na een paar uurtjes spelen met vuur en mooie ingrediënten genieten we rond het houtvuur van een heerlijke maaltijd. Soep, stoofpotten, toetjes, vegetarisch en heerlijk vlees, het kan allemaal. Maar je moet wel zelf aan de slag voor je eten!

Het eten is in ieder geval heerlijk. Vegetarische verfijnde soepen, stoofpotten waar je U tegen zegt, spareribs waarbij het vlees van de botten valt, Marokkaanse tajines met goddelijk lamsvlees, vegetarische smaaksensaties, verrassende toetjes, koffie en bovenal gezelligheid.

Praktische informatie

Delen via Social Media:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een review schrijven.

Locatie niet gevonden

De locatie van deze belevenis is niet beschikbaar.

Gerelateerde producten

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?