Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Bijzondere belevenissen en uitjes

Wow2do is speciaal ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar een bijzonder uitje. Een uitje dat onvergetelijk is omdat het zo uniek is. Een uitje waar je niet snel tegen aan loopt. Maar waar over je hoort op een verjaardag en waarvan je denkt  “ja dat moet ik onthouden”. Van jong tot oud oftewel voor ieder wat wils als het gaat om unieke uitjes.

Wow2do verzamelt al deze bijzondere uitjes en brengt ze in een aantal categorieën bij je thuis. Zo maken we het zoeken naar een bijzonder uitje of belevenis wel zo makkelijk voor je. Zo hebben we allerlei bijzondere uitjes in de categorie Adrenaline. Van een belevenis als survival at sea of four wheel drive kom je stuiterend van de adrenaline thuis. Deze belevenissen zijn in ieder geval om nooit te vergeten.

Maar ook de uitjes in de categorie Speciaal zorgen voor bijzondere belevenissen. Denk bijvoorbeeld aan een activiteit als Streetphotograpy of een belevenis als Diva workshop. Onvergetelijk!

En wat denk je van de categorie Balans? Alle uitjes die onder deze categorie vallen hebben met het innerlijke te maken. Met het goed voor jezelf zorgen. Een goed voorbeeld van zo’n activiteit is de workshop Mindfulness.

En last but not least de categorie Masterclass waarin allerlei verschillende aanbieders staan die je iets kunnen bieden op het leren van nieuwe vaardigheden. Altijd al willen leren zingen? Kijk dan bij de zangworkshop.

Natuurlijk zijn het ook leuke activiteiten voor met het gezin. Hoe verzin je nu weer iets leuks voor in het weekend of voor een kinderfeestje. Wow2do heeft ook voor dit soort moment unieke uitjes en activiteiten opgenomen in het aanbod. Natuurlijk kunnen dit uitjes en activiteiten bij jou in de buurt zijn, maar dat kan evengoed ook verder weg zijn. Op de website kan je makkelijk zoeken op plaats.

Mocht het zo zijn dat je een specifieke belevenis of activiteit zoekt en deze niet kunt vinden. Neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen we je vanuit ons netwerk helpen aan jouw ultieme uitje.

Het gaat ons bij Wow2do erom dat we jullie een mooie dag kunnen bezorgen met een unieke belevenis. Daarbij staan we volledig open voor ideeën en suggesties.

 

 

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?