Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

De kick van applaus

Zang & dansworkshop ‘In the spotlights!’

Wil je altijd al een keertje op het podium staan en de kick van het applaus ervaren? Zingen en dansen voor een echt publiek? Optreden tijdens een huwelijk van vrienden of tijdens een jubileum van een familielid? Alleen, met een vriend(in) of met een gezelschap? Dan moet je echt bij de ‘theaterdieren’ Carol en Annemie zijn![/column]

Je kan mij er ‘s nachts voor wakker maken!

Carol en Annemie begonnen hun carrière, na een opleiding aan de Rotterdamse Dansacademie, met optredens in de grote musicals van Joop van den Ende en zang- en dansshows bij John de Mol. Intussen staan ze al meer dan 20 jaar in eigen muziek- en theatergezelschappen.

Met die enorme ervaring als ‘bagage’ hebben ze jaren geleden besloten om hun passie met anderen te delen. Dit heeft zich ontwikkeld in het regisseren van shows en musicals en het geven van zang- en dansworkshops.

Carol en Annemie coachen en begeleiden je in korte tijd voor een spectaculair en professioneel optreden. Elke keer weer genieten zij van de grenzen die worden verlegd. Carol, stralend “Je kan me niet blijer maken: amateurs klaarstomen voor het tijdelijke ‘star-dom’, je kan me er ’s nachts voor wakker maken!”. Annemie beaamt dat “Het is altijd bijzonder om te zien hoe verlegen deelnemers na een workshop lef en energie uitstralen en na een optreden een enorme kick ervaren”.

Wat ga je doen?

Tijdens deze belevenis word je meegenomen in de wereld van het theater. Hoe het voelt om zelf op de planken en in de spotlights te staan. Je gaat tijdens deze theaterdag ervaren wat het is om vol overgave te zingen, dansen en acteren. Door middel van een aantal laagdrempelige oefeningen en opdrachten word je meegenomen door alle drie de disciplines en werk je toe naar een korte eindproductie waarin alles samen komt.

Het is dus niet alleen een leuke workshop, maar het levert ook echt iets op: een professioneel optreden voor vrienden of familie, jij mag het zeggen.

Voor wie?

Deze belevenis is voor iedereen die een warm plekje in zijn of haar hart heeft voor het theater, zonder dat je hiervoor ervaring of talent nodig hebt. Door samen te werken, te improviseren en zelf te creëren ontstaat er een onvergetelijke dag waarin je je eigen grenzen gaat verleggen. Eventuele drempels die je eerst nog voelde, zullen aan het einde van deze dag zo goed als verdwenen zijn. Wie weet heb je na deze workshop de danser, acteur of zanger in jezelf gevonden!

Speciaal voor Wow2do

Deze speciale aanbieding houdt in dat je niet alleen een leuke workshop hebt maar ook toewerkt naar een echt optreden voor een belangrijk iemand in jouw leven.

Het team van Wow2do kan je uit eigen ervaring verzekeren dat dit geen ‘tussen-de-schuifdeuren-optreden’ wordt waar je voor gek staat. Integendeel: jij zult de ster van de avond zijn!

Zie hier de aanbieding.

 

 

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?