Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Een familieschilderij? De ideale manier om de familiebanden aan te halen!

Ben je in deze maand, waarin het gezin centraal staat, op zoek naar een bijzondere familieactiviteit? Dan hebben wij de ideale belevenis voor jou: een schilderworkshop van Jacolien. Maar niet zomaar een schilderworkshop!

Jacolien geeft namelijk workshops waarbij je als gezin een gezamenlijk schilderij maakt. Ik heb dit zelf een paar jaar geleden mogen ervaren met mijn eigen gezin. We werden ontvangen in haar atelier. Eerst kregen we koffie met iets lekkers en een rondleiding door het atelier, waar heel veel mooie kunstwerken stonden. Aan inspiratie geen gebrek! Jacolien begon met vragen over ons als gezin. Wat bind ons nou eigenlijk samen, wat is het thema dat we delen? Dat was nog een lastige vraag om te beantwoorden en niet iets waar je dagelijks over nadenkt. Na een brainstorm wisten we wat het moest zijn: muziek! Een grote passie binnen onze familie. Dit werd dan ook de inspiratie voor ons schilderij.

Vervolgens kregen we een groot doek, verf, kwasten, schorten en alle benodigdheden voor het maken van een familieschilderij. Maar ja, wat dan? Waar begin je? Zo’n groot doek voor je neus geeft je als onervaren schilder de angst dat je het verknoeit. En in het bijzijn van een gezinslid loop je natuurlijk het gevaar dit nog jarenlang aan te moeten horen….

Uiteindelijk gingen we, met behulp van de uitstekende begeleiding en geruststellende woorden van Jacolien, aan de slag. En zo hebben we als gezin een zeer kleurrijk schilderij geproduceerd. Waarbij de leuke (en iets minder leuke…J) eigenschappen van ons gezin naar boven kwamen. Een heel bijzondere beleving om dat gezamenlijk mee te maken!

Met een voldaan gevoel stonden we aan het eind van de middag weer buiten met een mooi schilderij. En eerlijk gezegd met een hoop liefde voor elkaar. Een echte aanrader! Ga hier naar de aanbieding.

 

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?