Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Hoe werkt Wow2do?

Voor gebruikers

Wow2do is dé plek waar je unieke belevenissen vindt. Dit platform legt de verbinding tussen enthousiaste aanbieders en mensen die op zoek zijn naar onvergetelijke belevenissen. Activiteiten die écht bijzonder zijn en die je niet snel zult vergeten.

Zoeken belevenis

Er zijn twee manieren waarop je een belevenis kunt zoeken.

1. Bekijk de voorgestelde belevenissen in MasterclassAdrenaline, Balans, of Speciaal als je op zoek bent naar een belevenis en nog niet weet wat je zoekt.

2. Zoek via de zoekfunctie op specifieke termen en gerichte criteria.

Boeken belevenis

De meeste belevenissen kan je meteen boeken en betalen op een door jou gekozen datum en tijdstip. Een aantal belevenissen vereisen een datumaanvraag bij de aanbieder voordat je definitief kan boeken.

Cadeau geven

Via Wow2do kan je iemand ook een belevenis cadeau geven. Hierbij kan je zelf bepalen of je een echte belevenis of een geldbedrag wilt geven. Wij sturen je vervolgens een mooi cadeautje op dat direct klaar voor gebruik is.

Hulp nodig?

Heb je vragen over een belevenis, het geven van een cadeau of iets anders? Bel ons dan op 088 – 5700 200 of stuur een e-mail naar info@wow2do.nl.

 

Voor aanbieders

Wil jij je beroep, hobby en/of bijzondere locatie met iedereen delen en er ook nog wat mee verdienen? Wow2do is een platform dat de verbinding legt tussen enthousiaste aanbieders en mensen die op zoek zijn naar onvergetelijke belevenissen. Wij zijn op zoek naar de allerleukste belevenissen en heten je graag welkom als aanbieder.

Aanmelden

Aanmelden op de website is heel gemakkelijk. Als je een account hebt aangemaakt op Wow2do kunnen wij je account aanpassen zodat je ook aanbiedingen kunt plaatsen. Dit kan je aanvragen door links bovenin te klikken op ‘zelf een belevenis plaatsen’.

Aantrekkelijke aanbieding opmaken

Zorg voor een aantrekkelijke tekst over je belevenis en probeer zo duidelijk mogelijk uit te leggen wat de boeker gaat beleven. Mooie foto’s en wellicht een filmpje maken het geheel af. Hoe beter de eerste indruk, hoe sneller je belevenis geboekt zal worden.

Beheren agenda

Je kunt je eigen agenda volledig beheren achter de schermen en aangeven wanneer je belevenis geboekt kan worden. Ben je een dag niet beschikbaar? Dan blokkeer je deze in de agenda. Op deze manier krijg je een handig overzicht van al je boekingen. Mocht je er niet uitkomen dan helpen wij je natuurlijk met het invoeren.

Je hebt een boeking!

Wanneer iemand jouw belevenis boekt krijg jij hier een melding van. Er is meteen betaald door de boeker aan Wow2do, dus de reservering staat vast. Heb je een aanvraag gekregen voor een datum in plaats van een echte boeking? Dan kun je zelf nog aangeven of je deze datum wel of niet de belevenis kunt leveren. Vervolgens ga je hiermee akkoord en wordt de belevenis definitief geboekt en betaald door de bezoeker.

Uitbetaling

Het verschuldigde bedrag, minus de commissie aan Wow2do, wordt na de belevenis overgemaakt op het rekeningnummer dat bij ons bekend is.

Hulp nodig?

Heb je vragen over het plaatsen van een aanbieding, dan hebben we hier nog een handige handleiding voor je. Kom je er niet uit of heb je andere vragen, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen op 088 – 5700 200 of een e-mail sturen naar info@wow2do.nl.

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?