Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Over Ons

 

Beste lezer,

De ingrediënten voor het ontstaan van Wow2do: de Utrechtse wateren en een oude reddingsloep. Een singer-songwriter met fluwelen stem, een top fotografe en een groep bijzondere mensen die elkaar voor het eerst ontmoetten.

Tijdens een lunch spraken wij over de bijzondere belevenissen die we de afgelopen jaren hebben meegemaakt of zelf mochten organiseren. Het idee ontstond om hier een bedrijf van te maken: mensen blij maken met belevenissen die écht raken. Deuren openen die anders gesloten blijven en daarmee mensen laten stralen!

Het zaadje was geplant en een nieuw online platform ontstond: Wow2do. Er moesten foto’s komen die overbrengen wat we bedoelen: samen beleven, plezier maken, geraakt worden, de schoonheid in kleine dingen, de kick van grote dingen. En hoe kan dit nou beter dan door het daadwerkelijk te beleven? De fotografe stelde haar eigen vakantie uit en we doken in ons netwerk om te zien wie zin had in een onverwacht uitje. En zo geschiedde.

Het werd een memorabele avond. De zon scheen, de singer-songwriter speelde romantisch (met een oog op de aanwezige dochters), de BBQ brandde en de gasten bleken meer dan genoeg gespreksstof te hebben. En de fotografe bewees haar vakkundigheid met links staande foto als verslag van een bijzondere avond.

Een belevenis die ons blij maakte, zoals we hopen dat de Wow2do belevenissen jou blij zullen maken!

Annelies Ruis en Pieter Bas Boertje

 

 

 

 

 

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?