Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Politiehonden en sledehonden!

Beleef deze maand dé Wow-factor met de beste vriend van de mens: de hond. We hebben twee unieke aanbiedingen, want hoe leuk is het om samen met honden iets te ondernemen.

Wil jij een keer als nomade voortgetrokken worden door husky’s? Deze lieve, enthousiaste honden met blauwe ogen kroelen en aan te halen? Dan hoef je dit jaar met kerst niet af te reizen naar het noordelijk halfrond om dit avontuur te beleven, dit kan gewoon bij Wow2do!

Je leert over de geschiedenis van de Siberische Husky en vervolgens worden de honden voor de kar gespannen en word je op een sledekar getrokken door poolhondjes. Lees meer.

Of kruip jij liever een keer in de huid van een ‘pakwerker’ en ga je voor een spannende maar leuke belevenis? Wat is er spannender dan aangevallen te worden door een politiehond? Eerst wordt het pakwerk gedemonstreerd. Later in de workshop krijg je zelf de gelegenheid om een bijtpak aan te doen. De hond zal zich alleen op de beschermde plekken richten, nergens anders. Durf jij het aan? Klik hier.

 

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?