Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Privacy Statement

Beste lezer,

Bij Wow2do is niet alles een belevenis. Er komen ook juridische zaken bij kijken. Zoals bijvoorbeeld het privacy statement. Voordat de AVG wetgeving bestond gingen wij ook al netjes om met je persoonsgegevens. Net zoals we zelf ook graag behandeld willen worden.
Hieronder vind je een uitgebreide versie van onze privacyregels. Mocht je daar vragen over hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Dan gaan wij nu weer verder met datgene waar wij goed in zijn: de verbinding leggen tussen enthousiaste aanbieders en mensen die op zoek zijn naar onvergetelijke belevenissen.

Share moments, not things!

Team Wow2do

  1. Algemeen
    In dit privacy statement geeft Wow2do informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Wow2do, gevestigd aan de Van Hengellaan 25, 1217 AR te Hilversum en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 60616717. Wow2do is bereikbaar via telefoon (088) 570 02 00 en per e-mail: info@wow2do.nl.
    Wow2do is de verwerkingsverantwoordelijke ten aanzien van de persoonsgegevens die via de website www.wow2do.nl, e-mail, sms, apps worden verkregen of gegenereerd.
    Dit privacy statement geldt voor de bezoekers van de website van Wow2do, de gebruikers van (de apps van) Wow2do, de klanten van Wow2do en hun relaties, de bezoekers van belevenissen van Wow2do en verder alle personen van wie Wow2do persoonsgegevens verwerkt met uitzondering van personen die werkzaam zijn bij Wow2do.
  2. Persoonsgegevens
    De persoonsgegevens die door Wow2do worden verwerkt zijn (a) persoonsgegevens die je via de website www.wow2do.nl, e-mail, sms, apps of op andere wijze direct of indirect hebt doorgegeven,
    (b) persoonsgegevens die worden gegenereerd door het ontvangen van door ons verzonden elektronische berichten of je gebruik van de website www.wow2do.nl, apps of daarmee vergelijkbare toepassingen.Voorbeelden van persoonsgegevens die je aan ons verstrekt zijn: voornaam, achternaam, adres, postcode en plaats, e-mailadres en telefoonnummer.

    Voorbeelden van persoonsgegevens die worden gegenereerd zijn: IP-adres, surf gedrag en andere gegevens over het gebruik van deze website.

  3. Gebruik van persoonsgegevens
    Wow2do gebruikt de persoonsgegevens voor verschillende doeleinden die wij hieronder beschrijven:Contactformulier en nieuwsbrief
    Met het contactformulier kun je ons vragen stellen. Door het contactformulier te gebruiken, geef je toestemming om je te benaderen voor het maken van een afspraak of om je gerichte informatie te sturen. Je hebt de mogelijkheid om je te abonneren op onze nieuwsbrief. Hiervoor gebruiken wij je telefoonnummer, e-mailadres, naam. Wij hebben een gerechtvaardigd belang bij het bewaren van deze gegevens om je te bereiken. Wij bewaren deze persoonsgegevens totdat we zeker weten dat je vragen beantwoord zijn en daarna tot zes maanden voor de eventuele follow up van een gesprek. Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Deze gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat je het abonnement op de nieuwbrief hebt opgezegd. Je kunt ook een email sturen dat je geen nieuwsbrief meer wilt.

    Belevenissen
    Wij verwerken je persoonsgegevens voor je deelname aan een belevenis. In veel gevallen vragen we je de volgende persoonsgegevens: naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de deelnemer, geslacht, geboortedatum, titulatuur, functie en naam van het bedrijf waar je werkt. Deze persoonsgegevens hebben wij en onze aanbieders nodig voor het ontwikkelen en organiseren van een belevenis.

  4. Inschakeling van derden
    Wij werken met bepaalde bedrijven (aanbieders) samen. Deze aanbieders kunnen dus jouw persoonsgegevens krijgen. In dat geval sluiten wij met deze aanbieders een verwerkersovereenkomst af. Zij gebruiken je persoonsgegevens alleen voor de uitvoering van de belevenis en om je op maat te informeren.
  5. Doorgifte buiten de (Europese Economische Ruimte) EER
    Als aanbieders buiten de Europese Economische Ruimte zijn gevestigd vragen we altijd je toestemming voordat zij je persoonsgegevens krijgen.
  6. Cookies
    De website van Wow2do maakt gebruik van zogenaamde functionele en analytische ‘cookies’. Cookies zijn kleine (tekst)bestanden die bij bezoek aan een website op je computer, tablet of smartphone worden opgeslagen.De functionele cookies worden gebruikt om je te herkennen wanneer je onze website opnieuw bezoekt en stellen ons in staat om je een betere en meer persoonlijke ervaring te bieden. De analytische cookies worden gebruikt om statistieken bij te houden over het gebruik van onze website. Wow2do gebruikt hiervoor Google Analytics van Google, Inc. Wow2do heeft Google Analytics cookies ‘privacy vriendelijk’ ingesteld, in lijn met de handleiding hierover van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit betekent dat de gegevens die met Google Analytics worden verzameld, zo veel mogelijk zijn geanonimiseerd en dat Google je volledige IP-adres nooit zal verwerken, maar altijd het laatste octet van je IP-adres zal maskeren. Google gebruikt de verzamelde gegevens niet voor eigen doeleinden want Wow2do heeft geen toestemming aan Google gegeven om de verzamelde gegevens daarvoor te gebruiken. Wow2do maakt voorts geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies. De verzamelde gegevens worden door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Hiervoor is een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google, Inc.
  7. Wijziging/verwijdering van persoonsgegevens / Klachten
    Iedere persoon heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van zijn of haar persoonsgegevens. Indien een betrokkene van een van deze rechten gebruik wil maken, of indien de betrokkene vragen heeft over dit Privacy statement kan de betrokkene Wow2do bereiken via telefoon (088) 570 02 00 en per e-mail: info@wow2do.nlAls je een klacht hebt over hoe Wow2do je persoonsgegevens verwerkt, dan kun je contact met Wow2do opnemen door een mail te sturen naar info@db-wow2do.nl of bellen met (088) 570 02 00. Indien dat niet leidt tot een oplossing dan kun je altijd contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens (www.acm.nl/nl).
  8. Bewaartermijn
    Wow2do bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de bovengenoemde doeleinden of zolang als nodig om te voldoen aan wet- en regelgeving.
  9. Beveiliging
    Wow2do heeft in de verwerkersovereenkomst met derde partijen technische en organisatorische maatregelen vastgelegd om persoonsgegevens van Gebruikers te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking.
  10. Wijzigingen in het Privacy statement
    Wow2do behoudt zich het recht voor dit Privacy statement aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend worden gemaakt. Wow2do adviseert de betrokkenen dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd. Het huidige privacy statement is bijgewerkt op 24 mei 2018.
Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?