Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Urban Bootcamp met Cristel in Amsterdam!

Cristel pushup

Waarom Cristel stuitert van energie!

Onlangs sprak ik met Cristel. Naast haar werk als creatief bij een evenementenbureau geeft zij workouts die bestaan uit een mix van cardio- en krachttraining met veel afwisseling. Dat geeft zij voornamelijk aan mensen die direct uit werk een uurtje komen sporten met Cristel. Hiernaast is ze ook veel bezig met wat ‘fit zijn’ inhoudt en hoe je eten hier invloed op heeft.

Sinds haar jeugd is Cristel al een fervent sporter. Via volleybal, basketbal en atletiek kwam ze bij voetbal terecht en gaf zelfs voetbaltrainingen in Amerika. Dat sporten beviel haar zo goed dat ze dat nu nog steeds doet. Zoals ze zelf zegt “ik sport bijna elke dag, het zorgt ervoor dat ik elke dag met een glimlach op mijn gezicht opsta.” Die passie wil ze graag delen met anderen, want sporten is nog veel leuker als je het samen met anderen doet!

Het gevoel van kracht, empowerment

Sporten heeft alles te maken met ‘lekker in je vel’ zitten. Letterlijk en figuurlijk. Cristel vertelt dat je je beresterk voelt na een stevige krachtworkout en dat als je die extra halve kilometer rent je een enorme zelfvertrouwen boost krijgt.

“Dat gevoel. Het gevoel van kracht, empowerment, ik wil dat jullie dat ook ervaren. Daarom nodig ik je uit om mee te doen met mijn bootcamp. Ik ga je helpen grenzen te verleggen en je kennis te laten maken met een fittere ik. Tijdens de heerlijke outdoor workouts waarin je helemaal los kunt gaan ga ik je laten puffen en zweten, waarna je geheid moe maar voldaan thuis komt. Heerlijk in de gezonde buitenlucht sporten draagt bij aan stressverlaging en de uitdaging om te sporten in een beetje sneeuw of regen maakt de beloning alleen maar groter.”

Speciale Wow2do belevenis: urban bootcamp

Voor Wow2do gaat Cristel pop-up bootcamps geven in Amsterdam. Hiermee ontdek je Amsterdam op een unieke sportieve manier! Deze belevenis is een echte urban bootcamp, waarbij je oefeningen uitvoert met alles om je heen. Verwacht dus niet dat je gewichten gaat bankdrukken. In plaats daarvan train je met je eigen gewicht, doe je oefeningen samen met andere deelnemers en zoek je grenzen op waarvan je niet wist dat ze bestonden. Cristel zorgt voor een fijne sfeer waarin iedereen zijn fysieke en mentale grenzen opzoekt en verbreedt. Ze motiveert je om nog nét die extra herhaling uit te voeren waardoor je vermoeid maar voldaan de bootcamp afsluit. Je vindt haar belevenis hier.

11821357_1677774955800551_699667032_n

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?