Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen wij je helpen?

Hieronder vind je de veelgestelde vragen van Wow2do. Via de kopjes kan je kijken of jouw vraag hierbij staat en vervolgens komt hier het antwoord onder te staan. Voor overige vragen kan je contact met ons opnemen.

Wat is Wow2do en waarom is Wow2do opgericht?

Wow2do is dé plek waar je unieke belevenissen vindt. Dit platform legt de verbinding tussen enthousiaste aanbieders en mensen die op zoek zijn naar onvergetelijke belevenissen. Activiteiten die écht bijzonder zijn en die je niet snel zult vergeten. Je kan zowel belevenissen vinden als zelf belevenissen aanbieden om jouw passie met anderen te delen. Pieter Bas Boertje en Annelies Ruis zijn rasechte ondernemers die vaak activiteiten voor vrienden en collega’s organiseren. Zij merkten dat het lastig is om écht unieke belevenissen te vinden. In het licht van de deeleconomie met initiatieven zoals Airbnb en Snappcar, hebben zij Wow2do opgezet om ook in de belevenissenbranche ruimte te creëren voor de deeleconomie.

Wat is de Wow2do-standaard?

Wow2do is een platform voor unieke belevenissen. Je kan er dan ook vanuit gaan dat de belevenis die je boekt een onvergetelijke ervaring wordt. De belevenissen zijn onderverdeeld in Masterclass, Adrenaline, Balans en Speciaal zodat je kan zoeken naar de soort ervaring die jij wil meemaken. De aanbieders verzorgen met veel enthousiasme en plezier de belevenissen. De passie die de aanbieder uitstraalt is datgeen wat de belevenis zo speciaal maakt.

In welke regio is Wow2do actief?

Wow2do is (voorlopig) voornamelijk gericht op de omgeving rond groot-Amsterdam. Dit betekent dat de belevenissen meestal plaatsvinden in Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, het Gooi en Utrecht. Ook zijn er een aantal bijzondere belevenissen buiten deze regio. Belevenissen waarvan wij het de moeite waard vinden om voor te reizen!

Ik wil met meer/minder personen dan aangegeven, de belevenis doen. Kan dat?

Wow2do helpt je graag met het boeken van een belevenis. Als er iets niet lukt, bijvoorbeeld je komt niet aan het minimum aantal deelnemers, kan je altijd contact met ons opnemen. Dit kan via info@wow2do.nl of 088-5700200. Wij gaan dan samen met de aanbieder kijken of we tot een oplossing kunnen komen.

Hoe kan ik een belevenis boeken?

Een belevenis boeken is heel simpel. Of je boekt direct, of je doet een datumaanvraag. Als de aanbieder eerst de datum wil checken of samen met jou wil overleggen over details, dan staat een datumaanvraag ingesteld. Na het bepalen van een datum en tijd klik je op de knop 'bekijk beschikbaarheid'. De aanbieder krijgt dan een mailtje, waarna hij contact met jou opneemt. Bij de meeste belevenissen kan je echter gewoon direct boeken door een datum en tijd te kiezen en daarna meteen te betalen.

Moet ik een account aanmaken om te boeken?

Voor het boeken van een belevenis moet je inloggen. Je kan zelf kiezen of je wil inloggen via Facebook of LinkedIn, of dat je liever een Wow2do account aanmaakt.

Op welke manier kan ik betalen?

Op Wow2do betaal je vertrouwd via iDeal en je eigen bank.

Ik wil graag mijn aanbieding op Wow2do plaatsen. Wat kost mij dat?

We helpen je graag met het vinden van extra bezoekers van jouw belevenis en daarom mag je aanbieding gratis op de website staan. Pas als je boekingen krijgt betaal je 15% commissie over je boekingsbedrag aan Wow2do.

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?