Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Mijn naam is Jan Ketelaar. Ik ben al vele jaren een heel enthousiaste en avontuurlijke barbecue-kok. Ik kook het hele jaar door op mijn Weber (houtskool)barbecues, verscheidene malen per week (weer of geen weer). Ik heb veel ervaring opgedaan om de barbecue dagelijks even snel te gebruiken en geleerd hoe het op een makkelijke manier gewoonweg niet fout kan gaan. Ik ben er altijd op gericht relaxed en zonder stress te koken waarbij er ook tijd is voor gezelligheid. En dat heb ik dus heel goed onder de knie met gegarandeerd een smakelijk resultaat. Ik heb heel bijzondere dingen leren bereiden op de barbecue zoals: hele vis, groente, hele kalkoen, hele kip, dipsaus, mais, appeltaart, koekjes, cake. Ik ben enthousiast over mijn kookkunsten op de barbecue en daarom deel ik dat graag met anderen.
Ik ben verder al sinds 1999 ondernemer en verdien mijn brood als bedrijfskundig organisatieadviseur op gebied van businessontwikkeling in breedste zin. Bedrijfsuitjes met een bepaald thema zijn dus in mijn BBQ-kookcursus zeer welkom en ik verwerk ze graag in mijn programma. Ik ben getrouwd en vader van 3 kinderen. Ik woon momenteel in (de buurt van) Los Angeles maar ben regelmatig voor mijn werk in Nederland.

Average Vendor Rating
0 out of 5

Mijn naam is Jan Ketelaar. Ik ben al vele jaren een heel enthousiaste en avontuurlijke barbecue-kok. Ik kook het hele jaar door op mijn Weber (houtskool)barbecues, verscheidene malen per week (weer of geen weer). Ik heb veel ervaring opgedaan om de barbecue dagelijks even snel te gebruiken en geleerd hoe het op een makkelijke manier gewoonweg niet fout kan gaan. Ik ben er altijd op gericht relaxed en zonder stress te koken waarbij er ook tijd is voor gezelligheid. En dat heb ik dus heel goed onder de knie met gegarandeerd een smakelijk resultaat. Ik heb heel bijzondere dingen leren bereiden op de barbecue zoals: hele vis, groente, hele kalkoen, hele kip, dipsaus, mais, appeltaart, koekjes, cake. Ik ben enthousiast over mijn kookkunsten op de barbecue en daarom deel ik dat graag met anderen.
Ik ben verder al sinds 1999 ondernemer en verdien mijn brood als bedrijfskundig organisatieadviseur op gebied van businessontwikkeling in breedste zin. Bedrijfsuitjes met een bepaald thema zijn dus in mijn BBQ-kookcursus zeer welkom en ik verwerk ze graag in mijn programma. Ik ben getrouwd en vader van 3 kinderen. Ik woon momenteel in (de buurt van) Los Angeles maar ben regelmatig voor mijn werk in Nederland.

Amerikaans houtskool-barbecue├źn 10-15
75

Amerikaans houtskool-BBQ’en

Wow2do
Locatie naar keuze

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?