Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

“Ik word blij van andere mensen blij maken, daarmee creëer ik in feite mijn eigen geluk”.

Joost is gespecialiseerd in avontuurlijke activiteiten. “Grote evenementen zijn natuurlijk fantastisch; daar werk je met een heel team naar toe en aan het einde van de dag zit je elkaar met een tevreden grijns aan te kijken. Maar kleine evenementen zijn misschien nog wel leuker. Een van die mooie memorabele momenten vond plaats tijdens een off road nachtrit: in Midden-Frankrijk kwamen we in de regen vast te staan in de blubber, in een Land Rover met drie dampende deelnemers. En dan moet je nog drie uur – geweldig! De afwisseling tussen groot en klein is mooi, daar krijg ik energie van”.

“Als ik de blije en tevreden gezichten zie van de deelnemers aan onze activiteiten dan inspireert mij dat elke keer weer. We werken om andere mensen gelukkig te maken. Daarmee creëren we in feite ons eigen geluk.”

Average Vendor Rating
0 out of 5

"Ik word blij van andere mensen blij maken, daarmee creëer ik in feite mijn eigen geluk".

Joost is gespecialiseerd in avontuurlijke activiteiten. "Grote evenementen zijn natuurlijk fantastisch; daar werk je met een heel team naar toe en aan het einde van de dag zit je elkaar met een tevreden grijns aan te kijken. Maar kleine evenementen zijn misschien nog wel leuker. Een van die mooie memorabele momenten vond plaats tijdens een off road nachtrit: in Midden-Frankrijk kwamen we in de regen vast te staan in de blubber, in een Land Rover met drie dampende deelnemers. En dan moet je nog drie uur – geweldig! De afwisseling tussen groot en klein is mooi, daar krijg ik energie van".

"Als ik de blije en tevreden gezichten zie van de deelnemers aan onze activiteiten dan inspireert mij dat elke keer weer. We werken om andere mensen gelukkig te maken. Daarmee creëren we in feite ons eigen geluk."

Four wheel Jeep 4x4 aandrijving 1-4
250
Quad 4x4 off-road rijden met obstakels 5-25
275

Off-road quadrijden

Wow2do
Valburg

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?