Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Word Master Chef bij hét instituut voor kookliefhebbers!

Wow2do ging op bezoek bij Keizer Culinair, de grondlegger van de kookscholen. Door de enorme passie voor lekker eten is Keizer Culinair echt een instituut voor kookliefhebbers geworden en behoort het nu na 17 jaar tot een van de grootste en bekendste kookscholen in Nederland.

Bij Keizer Culinair zijn lekker koken en samen eten de belangrijkste ingrediënten. Het is een kookschool met veel locaties en allerlei mogelijkheden voor kookworkshops. Keizer Culinair is ooit begonnen op de Keizersgracht in Amsterdam. Tegenwoordig zitten ze ook in Haarlem, Breukelen, Den Haag en Rotterdam. Dit zorgt ervoor dat je een plek dichtbij huis kan kiezen.

Je kan allerlei culinaire arrangementen kiezen. Keizer Culinair heeft voor Wow2do vier top workshops samengesteld:

Feestelijke en luxe kookworkshoPuur Feest bliniSlow Food kookworkshopParis Bistro bavette

Feestelijke en luxe kookworkshop: kaviaar, zeewolf, coquille saint-jacques en hertenbiefstuk. Niet bepaald alledaagse ingrediënten die je thuis in de koelkast hebt liggen. En dáárom is deze feestelijke kookworkshop juist tijdens de feestdagen zo interessant!

 

Borrelworkshop: kom je ook wel eens op een borrel waar mensen ongemakkelijk en alleen om zich heen staan te kijken? Of waar verschillende groepjes niet met elkaar mengen? Dat is verleden tijd met deze borrelworkshop! Ook zeer geschikt tijdens de feestdagen!

 

Slow Food kookworkshop: een kookworkshop die geïnspireerd is op de Piemonte, hét culinaire hart van Italië. Het is de streek waar slow food is ontstaan als tegenhanger van fast food.

 

Paris Bistro kookworkshop: joie de vivre! Kruip tijdens deze kookworkshop in de huid van Julia Child (een bekende kok en auteur van ‘The French Chef’) en bereid samen met jouw gezelschap een aantal traditionele Franse familierecepten met moderne twist.

Je kan de workshops met vrienden of familie doen, maar het is natuurlijk ook geschikt voor grotere groepen zoals bijvoorbeeld een bedrijf.

Wow2do werd deze keer ontvangen op één van de twee locaties in Amsterdam op de Elandstraat, een sfeervolle historische locatie met een grote ruime keuken waar je goed je eten kan bereiden. Maar er zijn ook intieme locaties waar je met kleine groepjes terecht kan. Een echte aanrader van Wow2do!

Reviews van gasten:

“Wij vonden het in één woord: Perfect! Enorm genoten van het enthousiasme en de kundigheid van de chefkok en assistente. Het is een wonder dat het hem lukt een groep zo’n topmaaltijd te laten bereiden in zo’n korte tijd. Niets dan lof! De locatie, gezellig oud en sfeervol, doet de rest.”

“Ik kwam hier een keer met een bedrijfsuitje terecht en dat was een groot succes. Wij dachten lekker ergens te gaan eten, maar voor dit kon gebeuren moesten we zelf aan de slag! De kookles was leuk, leerzaam en er kwamen heerlijke gerechten uit. Het was heel erg leuk om dit met een groep te doen. Zo leer je mensen op een heel andere manier kennen. En heel attent: we mochten na afloop ons schort mee naar huis nemen om het gevoel daar nog een beetje vast te houden.”

 

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?