Ontvang wekelijks inspiratie voor bijzondere belevenissen in je mailbox

Wow2do ging uit varen

Bootfoto zon

Beste lezer,

Hoe ontstond Wow2do en belandden wij op een oude reddingssloep, varend door de Utrechtse wateren, met een groep bijzondere mensen die elkaar voor het eerst ontmoetten, een singer songwriter met fluwelen stem en een top fotografe?

Het begon als volgt. Tijdens een lunch spraken wij over de bijzondere belevenissen die we de afgelopen jaren hebben meegemaakt, of zelf mochten organiseren. Het idee ontstond om hier een bedrijf van te maken: mensen blij maken met belevenissen die echt raken. Deuren openen die anders gesloten blijven en daarmee mensen laten stralen!

Het zaadje was gepland en er ontstond een online platform: Wow2do. Er moesten foto’s komen die overbrengen wat we bedoelen: samen beleven, plezier maken, geraakt worden, de schoonheid in kleine dingen, de kick van grote dingen. De fotografe stelde haar vakantie uit, we doken in ons netwerk om te zien wie niet op vakantie was en wie zin had in een onverwacht uitje. En zo geschiedde.

Het werd een memorabele avond. De zon scheen, de singer songwriter speelde romantisch (met een oog op de aanwezige dochters), de BBQ brandde en de gasten bleken meer dan genoeg gesprekstof te hebben. En de klasse fotografe deed haar werk, met onder andere deze foto als verslag van een bijzondere avond.

Een belevenis die ons blij maakte, zoals we hopen dat de Wow2do belevenissen jou en de jouwen blij zullen maken!

Annelies Ruis en Pieter Bas Boertje

Ga hier naar de aanbieding ‘running dinner met boot’ van Matthijs.

Wil je wekelijks een leuke belevenis in je mailbox?